Connect with us

Revistateo.ro

De ce nu se spală haine vinerea. Ce spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru

Life

De ce nu se spală haine vinerea. Ce spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat de ce nu e bine să se spele rufe în ziua de vineri. Dacă multe persoane evită să facă la cuptor anumite produse, ei bine, se spune că nu este bine nici să se spele rufele în ziua de vineri și Lidia Fecioru a dezvăluit de ce ar trebui să evităm asta.

„Orice zi are vibrația ei și informația ei. Ziua de Vineri ține de Parascheva și de Sfânta Vineri. Povestea mama noastră când eram noi foarte mici și își construise casa. A lucrat și sâmbăta și duminică, nu ținea sarbatorile, avea patru fete.

A spus ca a visat-o pe Sfânta Vineri care era plină de vopsea, de var și a întrebat-o de ce era așa.

Citește și: Ce se întâmplă dacă pui folie de aluminiu pe piele. Lidia Fecioru a dezvăluit cât de benefică este

Sfânta Vineri i-a zis că lumea nu o sărbătorește. Vinerea nu se spală în tradiția noastră românească. Vinerea e un fel de sărbătoare, de pregătire de weekend‘, a explicat Lidia Fecioru în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cum trebuie să te îmbraci dacă vrei să atragi energiile pozitive

Se pare că hainele au o importanță foarte mare în atragerea energiilor pozitive, iar bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum ar trebui să ne îmbrăcăm pentru a atrage norocul și banii. Este extrem de simplu și la îndemâna tuturor persoanelor.

Lidia Fecioru este de părere că dacă avem haine pe care nu le-am mai îmbrăcat de mult timp și nici nu credem că le vom mai îmbrăca prea curând, ar trebui să le oferim cuiva pentru că se încarcă cu energii negative.

„Atâta timp cât nu am purtat o haină ceva timp, s-o dăm, să nu stăm cu ea. Se încarcă cu energii negative pentru că avem evenimente îmbrăcate în acele haine, fiind îmbrăcați atâta timp. Ele au purtat și poartă amprenta noastră energetică”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top