Connect with us

Revistateo.ro

De ce nu se spala vinerea? Experienta traita de Lidia Fecioru

Stil de viata

De ce nu se spala vinerea? Experienta traita de Lidia Fecioru

De ce nu se spala vinerea? Ce patesc persoanele care incalca aceasta traditie? Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre acest subiect, invocand o situatie personala. In plus, Lidia Feciorun a vorbit si despre suferintele care imbolnavesc tiroida.

„Sfanta Vineri era plina de vopsea, de var”

„Orice zi are vibratia ei si informatia ei. Ziua de Vineri tine de Parascheva si de Sfanta Vineri. Povestea mama noastra cand eram noi foarte mici si isi construise casa. A lucrat si sambata si duminica, nu tinea sarbatorile, avea patru fete. A spus ca a visat-o pe Sfanta Vineri care era plina de vopsea, de var si a intrebat-o de ce era asa.

Sfanta Vineri i-a zis ca lumea nu o sarbatoreste. Vinerea nu se spala in traditia noastra romaneasca. Vinerea e un fel de sarbatoare, de pregatire de weekend”, sustine Lidia Fecioru.

Glanda tiroida se imbolnaveste de la suferinta neimpartasita

„Citisem intr-o carte cum sa te dedublezi, sa iti faci noua cercuri in jur, sa te pui in anumita pozitie, anumita stare. Vreau sa spun ca trupul meu astral a refuzat sa vina inapoi. (…) A incepe sa tratezi pe cineva nu poti decat daca incepi sa discuti cu el. Eu ii intreb pe oameni nimicuri. Oamenii imi spun ca le-au iesit analizele proaste, ca au hipofiza data peste cap si eu ii intreb lucruri legate despre suflet.

Ei nici nu banuiesc unde ma duc pe firul intrebarilor. Si ei incep sa povesteasca. Sunt dureri mocnite care se transforma in boli. Unele suferinte vin de undeva din parinti. 90% dintre parintii care au fost depresivi isi pun amprenta asupra copiilor. Copiii iau depresia, iau suferinta lor. Eu stiu: spiritual, glanda tiroida se imbolnaveste de la suferinta sufleteasca neimpartasita cu nimeni.

CITESTE SI: Cum te vindeci prin terapia cu flori. Sfaturi date de Lidia Fecioru

O iubire neimpartasita, un necaz, este ca un buboi care se sparge la un moment dat. Chiar daca la analize ea iese bine poate da stari foarte depresive. Nervozitatea, starile de agitatie, anxietatea, starile de insomnie sunt stari specifice tiroidei”, a declarat Lidia Fecioru in emisiunea „360 de grade” de la B1 TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top