Connect with us

Revistateo.ro

De ce nu poți să dormi. Greșeli pe care le faci în dormitor

Life

De ce nu poți să dormi. Greșeli pe care le faci în dormitor

Te întrebi de ce nu poți să dormi? Cu siguranță ai nevoie de odihnă pentru a-ți putea încărca bateriile pentru ziua ce urmează. Dacă ai probleme cu somnul, atunci este posibil să faci anumite greșeli în dormitor.

De ce nu poți să dormi. Greșeli pe care le faci în dormitor

1. Ai grijă ca lenjeria de pat să nu fie foarte călduroasă. Pentru a evita astfel de situații, alege lenjerie confecționaă din materiale naturale cum ar fi bumbacul. Acestea au rolul de a menține temperatura ideală. Astfel, vei putea să dormi în timpul nopții.

2. Ai în dormitor becuri prea puternice. Este recomandat ca becurile din dormitor să aibă o lumină mai slabă. Asta deoarece lumina puternică poate duce la diminuarea senzației de somn. În consecință, vei adormi mai greu și mai târziu.

3. Ai în dormitor draperii prea subțiri. Din acest motiv, lumina de pe stradă se poate vedea în casă, ceea ce te va împiedica să dormi așa cum trebuie.

4. În dormitorul tău nu există covor. Acesta are un anumit rol. Va izola termic și fonic încăperea. Drept urmare, nu vei mai auzi zgomote la fel de puternice în dormitor și te vei putea odihni.

CITEȘTE ȘI: De ce dorm unele românce cu oglinda sub pernă

CITEȘTE ȘI: Pune SARE si ZAHAR sub limba inainte sa dormi si vezi ce se intampla!

CITEȘTE ȘI: 7 semne ca ai probleme de sanatate, dezvaluite de felul in care dormi

5. Ai pe pat multe perne. Poate în timpul zilei le ții pe pat pentru că arată tare bine. Însă, noaptea este recomandat să ai numai o pernă pe pat. Te vei odihni mult mai bine. În plus, dacă vor fi mai multe perne în jurul tău, nu te vei mai putea mișca în voie pe parcursul nopții.

6. Pilota sau plapuma este prea grea. Este foarte important să acorzi atenție pilotei sau plapumei cu care te învelești. Dacă este prea grea sau poate prea călduroasă, atunci nu vei putea dormi bine. Pentru a dormi bine, temperatura corpului scade puțin în timpul nopții. Dacă îți va fi foarte cald, atunci somnul tău va fi afectat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top