Connect with us

Revistateo.ro

De ce nu a participat Principesa Margareta la nunta Prințului Harry

Regalitate

De ce nu a participat Principesa Margareta la nunta Prințului Harry

Principesa Margareta și Principele Radu Duda al României nu se află pe lista invitaților la nunta regală.

Este fără doar și poate evenimentul anului: Prințul Harry se căsătorește cu Meghan Markle, o fostă actriță americană.

Un eveniment plin de controverse

Cei doi viitori duci de Sussex nu au dorit să invite la nunta lor nicio personalitate politică și niciun membru al vreunei alte case regale în afară de cea britanică.

Acesta este motivul pentru care Principesa Margareta și soțul ei, Radu Duda, nu participă la evenimentul momentului.

Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu au ales un cadou de ispirație românească pentru prințul Harry și logodnica sa. Aceștia au cumpărat bijuterii din aur alb, de 14 k, în valoare de 8.000 de lei.

Mirii vor avea 600 de invitați printre care se numără o serie de vedete din toate domeniile. La nuntă a fost invitată și tenismena Serena Williams. Barack Obama, un apropiat al Casei Regale, nu a fost nici el invitat și nici președintele Statelor Unite actual, Donald Trump.

Cel mai probabil Trump a fost șters de pe listă după ce a făcut câteva remarci jignitoare la adresa prințesei defuncte Diana. Asta l-ar fi supărat foarte tare pe Prințul Harry, iar din acest motiv a decis să nu participe la nuntă absolut nicio figură politică.

Astfel, Meghan şi Harry, care îşi vor uni destinele sâmbătă, 19 mai, într-o ceremonie care va avea loc la Castelul Windsor, au decis să renunţe la tradiţia regală a tortului de fructe, optând în schimb pentru un tort cu lămâi şi flori de soc, acoperit cu o glazură de unt şi decorat cu flori proaspete – în ton cu aromele de sezon.

CITEȘTE ȘI: Nunta regală, în pericol! Ce s-a întâmplat cu sora lui Meghan Markle cu doar o zi înainte de eveniment

Ultima oră. Anunț trist făcut de iubita prințului Harry: „Din păcate, tatăl meu…”

„Atunci când am fost rugată pentru prima dată să ofer o idee de tort, am venit cu o selecţie de arome şi desene, iar cei doi au luat decizia împreună”, a povestit ea pentru BBC.

Ptak, în prezent proprietara cofetăriei Violet Bakery, este originară din California şi a lucrat la Chez Panisse din Berkeley, sub conducerea cunoscutului chef Alice Waters, înainte de a se muta la Londra. În acest oraş ea şi-a deschis propria afacere, vânzând iniţial prăjituri preparate acasă la un stand din Broadway Market, în estul Londrei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top