Connect with us

Revistateo.ro

De ce Kim Kardashian a pozat nud

Inedit

De ce Kim Kardashian a pozat nud

Nu ar fi neaparat nevoie de o explicație pentru controversata ședință foto pe care Kim Kardashian a ales să o facă pentru revista Paper, dar frumoasa brunetă a ales să își motiveze alegerea în cadrul unei emisiuni tv din Australia.

„Am privit un clip din sezonul trecut Keeping Up with the Kardashians, când eram gravidă în 8 luni, aveam o sarcină grea și le-am spus surorilor mele: „fetelor , când îmi voi recupera corpul voi face o ședință foto nud.” Când am primit oportunitatea să lucrez cu Jean Paul Goude, care fotografiază pe toată lumea nud, am fost încântată și onorată de acestă propunere, pentru că este o legendă. Iar în ceea ce mă privește, mi-am dorit să mă simt încrezătoare.”, a declarat Kim Kardashian.

CITEȘTE ȘI: FOTOGRAFII DE LA NUNTA LUI SOLANGE KNOWLES

Controversata vedetă americană a mai ținut să precizeze următoarele: „Nu spun că toată lumea ar trebui să facă asta, dar pentru mine a funcționat ca și un proiect de artă care m-a făcut să mă simt mult mai bine. Iubesc acele poze, am făcut-o pentru mine și sper să le placă și altora.”

Ședința foto pentru Paper a fost una extrem de controversată și criticată pe internet, însă aparent Kim este ok cu tot ce s-a întâmplat și știe ce vrea și de ce a făcut asta!

kim

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top