Connect with us

Revistateo.ro

De ce iubim ardelencele? Iata cateva dintre calitatile care fac femeile din aceasta zona a Romaniei sa fie cu adevarat deosebite!

Stil de viata

De ce iubim ardelencele

Romania este o tara cu femei deosebite, iar fiecare regiune a tarii se poate mandri cu reprezentantele sexului frumos. In cele ce urmeaza, vom raspunde intrebarii de ce iubim ardelencele si vom prezenta calitatile care le fac cu adevarat speciale!

Ardelencele pun mare pret pe viata de familie

Ardelencele sunt familiste convinse si lupta foarte mult pentru o viata de familie sanatoasa. Ele doresc ca familia sa ramana unita indiferent de circumstante si sunt mame foarte bune. Isi respecta si iubesc sotii si ar face orice pentru acestia, desi de multe ori ele sunt cele care fac ordinea in casa.

CITESTE SI: IA traditionala, mandria romancelor

Ardelencele respecta traditiile

Ardealul este o zona cu traditii deosebite, foarte bine conservate, iar acest lucru se datoreaza si femeilor din aceasta zona. Ele cunosc obiceiurile si datinile si nu se sfiesc sa se mandreasca cu ele. Plus ca arata senzational in costume populare!

De ce iubim ardelencele

Ardelencele sunt femei puternice, care obtin ce isi doresc

Ardelencele stiu foarte bine ce isi doresc si lupta pana la capat pentru obtinerea acelui lucru. Indiferent cu cate dificultati se confrunta, ele reusesc sa gaseasca o cale pentru a isi indeplini dorintele.

Ardelencele sunt pasionale 

Femeile din aceasta regiune a Romaniei pun suflet in tot ceea ce fac si nu lasa nimic la voia intamplarii. Pun pasiune in orice, chiar daca este vorba despre cel mai banal lucru. Nu le place sa isi dazamageasca persoanele iubite si sunt perfectioniste.

Ardelencele iubesc cu patima

Ardelencele pun mare pret pe iubire si pe o relatie stabila. Firi emotionale si pasionale, ele iubesc cu toata inima si cand se indragostesc, niciun obstacol nu e prea mare pentru a fi depasit. Pe langa asta, pot sa faca fericit orice barbat, atat din punct de vedere sentimental, cat si sexual.

Ardelencele au o frumusete naturala

Femeile din Ardeal nu au nevoie de machiaj pentru a arata impecabil. Au chipuri luminoase care emana frumusete pura si te fac sa le iubesti.

De ce iubim ardelencele

Ardelencele stiu ce inseamna bunul gust

Ele stiu ce inseamna calitatea si au un simt estetic deosebit. Resping kitsch-ul si au talentul de a pune frumosul in tot ceea ce fac.

Ardelencele fac o mancare senzationala

Daca nu ai gustat pana acum din mancarea facuta de o ardeleanca, trebuie sa o faci! Sunt bucatarese foarte bune care stiu perfect ce sa puna si cat sa puna in mancare in asa fel incat sa te lingi pe degete!

foto:shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top