Connect with us

Revistateo.ro

Zodia cu cele mai multe calitati

Astro-FUN

Zodia cu cele mai multe calitati

Zodia cu cele mai multe calitati este una de pamant. Aceasta se remarca prin capacitatea de a se pune mereu in locul celorlalti si ambitia cu care isi atinge orice tel.

Zodia de pamant cu cele mai multe calitati este una destul de critica. Se poate certa usor cu cineva si nu suporta sa fie contrazisa. Considera ca in fiecare disputa trebuie sa existe argumente. Nu suporta conversatiile sterile si se pregateste de fiecare data cand are de combatut o opinie.

Stie sa asculte si e extrem de fidela

Stie sa asculte. Cu toate ca de multa ori de impresia ca nu da doi bani pe parerile celorlalti, cand este singura, aceasta zodie se gandeste la fiecare cuvintel. Retine tot si absoarbe opiniile celor din jur ca un burete. Dupa o lunga analiza, stie sa faca o sinteza asupra corectitudinii si a veridicitatii anumitor fapte.

Este fidela. Cu toate ca are o conceptie destul de moderna in ce priveste sexul si casatoria, cand vine vorba de propria ei relatie devine extrem de conservatoare. Nu suporta ideea de a fi inselata. Atunci cand iubeste, o face din tot sufletul. Trece cu greu de dezamagiri si poate suferi enorm cand i se dau papucii.

Este darnica. Aceasta zodie se daruieste cu totul in relatiile cu cei din jur. Nu face cadouri asteptand ceva in schimb. Se sensibilizeaza destul de usor vizavi de problemele celor din jur si le sare in ajutor fara a astepta un castig.

Este mama ranitilor. Atunci cand apare in preajma, Fecioara, caci despre ea este vorba, stie sa ii impace pe cei care se afla in conflicte. Nu suporta sa ii vada pe oamenii din jurul ei suparati si face tot posibilul sa ii imbuneze.

CITESTE SI: Ce calitati uluitoare are Zodia Inteleptului in horoscopul african

Are un umor involuntar, de cele mai multe ori. Stie sa faca haz de propriul ei necaz si este mereu pregatita pentru situatii-limita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top