Connect with us

Revistateo.ro

De ce insala barbatii si mai ales cu ce femei

Cuplu

De ce insala barbatii si mai ales cu ce femei

Multe femei se intreaba de ce insala barbatii. Raspunsurile difera de la caz la caz. Majoritatea barbatilor simt nevoia sa experimenteze lucruri noi cu alte femei pentru ca nu au parte de ele in relatie, conform unui recent studiu.

Mai interesant decat motivele pentru care insala barbatii este cu ce tip de femei devin infideli. Un site de aventuri extraconjugale din afara a realizat un sondaj uluitor pentru a afla cu ce tip de femeie prefera barbatii sa isi insele partenerele.

Femeile cu care barbatii isi insala nevestele

Pe locul intai in clasamentul realizat de illicitencounters.com s-au situat bonele copiilor. 25% dintre respondenti au declarat ca au fost atrasi si chiar au facut amor cu femeia care avea grija de copiii lor.

Pe locul al doilea se situeaza o prietena veche (18%), semn ca vechile iubiri nu se uita atat de usor pe cate se credea. Pe locul trei urmeaza menajera (175%), iar pe patru si cinci cumnata si prietena celui mai bun prieten.

De ce insala barbatii

Revista „Psychology Today” a publicat rezultatele unui studiu care cerceta motivele pentru care barbatii devin infideli. Iata cauzele infidelitatii lor:

1. Sunt plictisiti. Barbatii se plictisesc mai repede intr-o relatie decat femeile pentru ca vor mereu actiune, aventura. Nu sunt adeptii rutinei.

2. Sunt imaturi. Cei mai multi barbati isi dau seama ca nu sunt pregatiti pentru o relatie in momentul in care au inceput deja una.

3. Au asteptari irationale. Majoritatea masculilor le cer partenerelor lucruri pe care femeile nu le pot intelege foarte usor, mai ales in epoca moderna.

CITESTE SI: Testeaza-ti iubirea! Lucruri pe care trebuie sa le auzi de la iubitul tau in prima luna de relatie

De pilda, inca exista multi barbati care le vad pe femei stand acasa si avand grija de copii. Cu cat o femeie isi manifesta mai mult libertatea, cu atat tentatia de a o insela este mai mare.

4. Sunt influentati de prieteni. Nu doar femeile se manipuleaza intre ele, ci si barbatii.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top