Connect with us

Revistateo.ro

De ce în fața Reginei Elisabeta a fost un loc liber la nunta regală

Regalitate

De ce în fața Reginei Elisabeta a fost un loc liber la nunta regală

Un lucru observat de toată lumea la nunta regală își primește acum explicația. De ce în fața Reginei Elisabeta a fost lăsat un loc liber?

Oamenii au observat că în biserică, în timpul slujbei de cununie dintre Meghan și Harry a fost un scaun gol.

Mulți au spus că acel loc îi aparținea Prințesei Diana, însă adevărul este cu totul altul. Potrivit tradiției, nimeni nu are dreptul să stea în fața monarhului Marii Britanii. Această interdicție are logica ei și este veche de când regalitatea britanică.

Monarhul trebuie văzut de către toată lumea, motiv pentru care nimeni nu are voie să stea în fața lui. Regina Elisabeta a preferat rândul doi de scaune, așa că cel din fața ei a fost lăsat liber.

CITESTE SI: FOTO: Cum a fost îmbrăcată Regina Elisabeta la nunta regală. Detaliul care a surprins

Cununia Prințului Herry și a lui Meghan Markle nu este validă? Ce spune Biserica?

Meghan Markle a devenit ducesă de Sussex. Ce se va întâmpla cu copilul ei, dacă va rămâne gravidă

După Prințul Charles, primul în succesiune este William, urmat de cei trei copii: George, Charlotte și Prințul Louis. Abia după aceea urmează Prințul Harry și viitorii lui copii, dacă Meghan îi va aduce pe lume.

Cu alte cuvinte șansele lui Meghan de a deveni regină sunt destul de slabe având în vedere că cei trei copii ai lui William au toată viața înainte și oricare dintre ei îl va putea urma la tron pe William în caz că acesta va deveni rege.

Meghan Markle a devenit principala figură a Casei Regale Britanice după ce și-a unit destinul cu Prințul Harry sâmbătă, 19 mai. Cei doi au pășit împreună în noua lor viață, iar Meghan depinde acum de satutul său de prințesă.

Potrivit The Sun, cei doi ar putea merge în curând să îl viziteze pe tatăl lui Meghan Markle. Bărbatul nu a putut să fie alături de fiica sa în ziua cea mare, deoarece a suferit o intervenție chirurgicală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top