Connect with us

Revistateo.ro

De ce a fost aleasă Miley Cyrus?

Stil de viata

De ce a fost aleasă Miley Cyrus?

Dacă e să fim de acord supra unui singur aspect, indiferent despre părerile noastre despre fosta Hannah Montana, este clar: Miley Cyrus nu se oprește din acțiunile ei surprinzătoare. Fosta fată Disney a reușit să vorbim cu toții de ea, de fiecare dată când își schimbă lookul sau scoate o nouă melodie. Dansurile ei provocatoare și mesajele subliminale au aruncat-o în centrul atenției, și nu e puțin lucru.

Ultima marcă care și-a dorit-o foarte tare pe Miley Cyrus a fost MAC, care a numit-o ambasadoare a brandului pentru „Viva Glam”. Pentru același post, de imagine a firmei MAC, a figurat și Rihanna, însă Miley a câștigat. Ne întrebăm: de ce? Ce are atât de special Miley Cyrus pentru a fi noua imagine beauty a celebrului brand? Iată analiza noastră:

CITEȘTE ȘI: 7 SEMNE CĂ EȘTI O VICTIMĂ A MODEI SWAG!

1. Miley Cyrus atrage tot timpul publicul prin tunsorile ei speciale și imaginea de copil, de veșnică adolescentă căreia nu îi pasă decât să se simtă bine. Miley Cyrus atrage atenția asupra figurii sale de fiecare dată, mai ales atunci când scoate limba.

2. Dacă ne centrăm pe o analiză beauty asupra figurii lui Miley, putem scoate două puncte tari în evidență: ochii și buzele divei. Pentru a-și scoate în evidență frumusețea ochilor, cântăreața folosește uneori gene lărgite, cu ajutorul mascara.

3. Miley Cyrus folosește eyeliner negru tăciune la baza pleoapelor și se joacă cu umbrele, astfel încât să pară mai agresivă, cel puțin cu privirea.

4. Buzele ei cărnoase ies mereu în evidență cu ajutorul rujului roșu aprins. Vedeta scoate limba pentru că, potrivit propriilor ei declarații, nu știe să zâmbească, și este ușor mai emotivă. Cam acestea credem că sunt elementele principale pentru care celebra firmă de produse de machiaj MAC a ales-o pe Miley Cyrus și nu pe Rihanna pentru a fi amabsadoare firmei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top