Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

De ce e bine sa visezi cu demoni

DE CE E BINE SA VISEZI CU DEMONI. Inca din vremuri ancestrale oamenii au fost extrem de curiosi de ce viseaza anumite lucruri si ce semnificatii au visele lor.

Oamenii viseaza tot felul de lucruri: mirese, morti, caini, cai, serpi, bani ori calatorii sau chiar persoane pe care nu le-au vazut niciodata, insa le-au intalnit ulterior.

Multe persoane declara ca au visat demoni in diferite ipostaze. Iata cateva mesaje ale celor carora le-au aparut Diavolul in vis.

„Am visat o fata de drac care se apropia de patul meu”, Livia, 26 de ani, Hunedoara.

„Imi apar des demoni in vise, insa nu cred ca ma afecteaza cu ceva. Ma simt foarte bine a doua zi cand ma trezesc, nu prea cred in vise”, George, 25 de ani, Bucuresti.

„Nu cred ca e bine sa visezi cu demoni, eu de fiecare data cand am visat nu am putut dormi toata noaptea. Auzeam scancete si tot felul de sunete ciudate”, Maria, 45 de ani, Slobozia.

CITESTE SI: Ce inseamna daca VISEZI DROJDIE?

CITESTE SI: INTERPRETAREA VISELOR: Ce inseamna cand visezi SANGE, SERPI sau BANI!

Dupa cum se poate observa, exista oameni care viseaza cu demoni. Conform celor mai multe dictionare de vise consultate, daca visezi cu demoni nu e neaparat de rau.

Conform ezoteristilor care se ocupa cu interpretarea viselor, demonul este intr-adevar un simbol malefic, insa aparitiile sale pot indica determinare, noroc ori inclusiv lucruri pozitive legate de viata amoroasa a fiecaruia.

DE CE E BINE SA VISEZI CU DEMONI:

1. Aparitia Diavolului in vise simbolizeaza noroc in relatiile sociale, o mai buna adaptare la lumea moderna, dorinta de a atinge teluri inalte si nu vorbim aici neaparat de lucruri materiale.

2. De asemenea, femeile care viseaza cu draci ar putea avea o casnicie fericita, mai spun ezoteristii.

CARE ESTE PARTEA NEGATIVA A VISELOR CU DEMONI:

Exista si o parte negativa a aparitiei Diavolului in vise. Potrivit dictionarelor de vise, urmeaza o etapa dificila din punct de vedere banesc in viata ta. Demonii anunta gaura in buzunare.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top