Connect with us

Revistateo.ro

Ți s-a întâmplat să-ți visezi fostul partener de viață? Semnificația acestor vise o găsiți aici.

Stil de viata

Ce înseamnă când îți visezi fostul partener de viață. La punctul 5 cu siguranță nu te-ai fi gândit

Ți s-a întâmplat să te trezești de mai multe ori cu imaginea clară a fostului tău iubit în cap. De ce visăm despre ex-partenerii noștri? Deși este mai logic să credem că este pentru că ne lipsește, există multe explicații care merită să fie cunoscute.

Lumea viselor ne deschide subconștientul pentru a descoperi unele părți din noi și din viața noastră, pe care nu suntem capabili să le confruntăm când suntem treji. În acest articol, veți afla ce înseamnă să visezi despre fostul, astfel încât să înțelegi sensul acestui vis o dată pentru totdeauna.

Ce înseamnă când îți visezi fostul iubit

1. În primul rând să clarificăm ceva: să visezi despre fostul nu înseamnă că mai ai sentimente pentru el sau ea. Este perfect posibil ca în timpul nopții să proiectați imaginea și figura acestei persoane care a fost o parte din viața voastră, dar fără a avea neapărat sentimente pentru el / ea. De aceea este important să analizați modul în care v-ați simțit în timpul visului, cum v-ați simțit față de această persoană, ce s-a întâmplat între voi și așa mai departe.

CITEȘTE ȘI: Ce înseamnă dacă visezi că ești bolnav

2 În orice caz, nu uitați că visele sunt simbolice, de aceea sensul nu va fi literal; adică, dacă v-ați visat să vă sărutați, acest lucru nu înseamnă că vreți să-l sărutați, dar poate însemna că vă pierdeți bunătatea, romantismul sau dragostea, de exemplu, și proiectați imaginea acestei persoane ca simbol al iubirii .

3. Deși nu înseamnă în mod direct că simțiți ceva, este adevărat că visele despre fostul poate însemna că vă lipsiți de acea persoană. Deși mulți dintre voi nu sunteți îndrăgostiți, când o persoană face parte din viața ta și lasă un semn, mintea noastră o evocă din când în când și aceasta este ceva ce nu poate fi controlat.

4. Dacă tocmai ați început o relație cu o persoană și îl visezi pe fostul partener, poate avea mai multe sensuri. Dacă visul arată discuții și momente rele pe care le-ați avut cu cealaltă persoană, aceasta ar putea însemna că ne temem că relația noastră actuală ar putea urma acel tipar.

5. Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care visez despre un fost este că lucrurile dintre voi nu s-au încheiat la despărțire și acest sentiment vă va invada noaptea, când conștiința va dispărea. Atunci când relațiile nu se termină bine, atunci când nu ați terminat de vorbit sau nu exprimați cum vă simțiți sau doriți să spuneți ceva acelei persoane, este posibil ca acestea să apară în visele nocturne. Acest lucru înseamnă pur și simplu că există lucruri care au fost lăsate nesigure și până când nu faceți acest lucru, imaginea acestei persoane vă va bântui.

6. De asemenea, este posibil ca motivul pentru care visezi despre ex, este pur și simplu datorită stresului de a începe o nouă relație, de sentimentele pe care le începeți să le obțineți și de situațiile în care trăiți din nou. Corpul nostru reacționează la stimuli, iar memoria va face ca interiorul să vă miște acele amintiri și momente pe care le-ați trăit cu ex-ul, acum trăiți momente similare.

7. O altă cauză pentru care visezi despre ex, poate fi pentru că nu ești mulțumită cu partenerul tău actual sau cu viața în care traiesti (daca esti singură). Această interpretare poate fi făcută dacă visezi momente frumoase și dulci pline de iubire și tandrețe. Psihicul nostru ne spune că ceva lipsește în noua noastră dragoste. Poate că există o lipsă de pasiune sau dragoste. Oricare ar fi, trebuie să lucrăm, pentru ca această nouă relație să fie perfectă.

Acest tip de vise sunt frecvente atunci când trăim momente stresante și nu suntem cu partenerul nostru. Trebuie să vă gândiți că fiecare membru al unei relații se bazează pe celălalt, astfel încât, dacă treceți printr-o situație proastă, este normal ca subconștientul să proiecteze imaginea acelei persoane pe care o simțiți că vă va ajuta emoțional. Deoarece nu aveți acest ajutor în viața reală, psihicul nostru caută în subconștient pentru a calma anxietatea și pentru a depăși acest moment instabil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top