Connect with us

Revistateo.ro

Mistic

Semne din vise pe care să nu le ignori

Anumite lucruri care apar în vise sunt niște semnale că trebuie să faci schimbări în viața ta. Iată ce spun specialiștii în interpretările viselor.

Semne din vise pe care să nu le ignori:

1. Cascadele. Dacă visezi apă curgătoare, izvoare sau cascade înseamnă că te așteaptă o nouă etapă în viață. Vor avea loc schimbări fundamentale în existența ta în continuare.

Trebuie să te pregătești de o perioadă de purificare. Acesta este semnalul că ai nevoie de un restart, că trebuie să ieși din monotonie.

2. Dinți. Multe persoane visează frecvent că le cad dinții. Acest vis scoate la iveală faptul că vor apărea probleme sentimentale.

Persoanele care visează că le cad dinții sau i se scot măsele riscă rupturi amoroase în viitor. Acesta este un avertisment că trebuie schimbată atitudinea în relațiile de cuplu.

3. Moartea. Visele ne spun de obicei că trebuie să încheiăm anumite etape în viața noastră. Dacă visezi că mori, înseamnă că o parte din tine se maturizează, că trebuie să treci la un alt nivel în relațiile cu persoanele din jur.

4. Dacă te visezi dezbrăcat, e semn că ceilalți te bârfesc. Nu îți place să te expui public și tocmai de aceea generezi multe discuții.

5. Foc. Dacă visezi un foc la distanță, înseamnă că ai musai nevoie de o transformare, de o schimbare importantă în viața ta.

Dacă visezi că dai foc la vreun obiect, înseamnă că ești furios și vrei să rezolvi de urgență o problemă stringentă.

CITESTE SI: Ce înseamnă dacă visezi că ești bolnav

Ce inseamna daca visezi ca faci sex cu cel mai bun prieten al partenerului tau

Tu știi ce înseamnă dacă visezi că ești o persoană de sex opus?

S-ar putea sa ti se para o gluma proasta, insa multora li se intampla sa viseze ca sunt o persoana de sex opus. Vezi mai jos interpretarile pentru acest tip de vis.

1. Daca ai visat ca esti o femeie si tu de fapt esti barbat si viceversa, inseamna ca in viitorul apropiat vei fi tentat sa actionezi intr-un mod total diferit sau sa schimbi ceva la viata ta: locul de munca, domiciliul sau chiar garderoba.

2. Daca visezi ca esti o persoana de sex opus este posibil sa iti lipseasca trasaturi ale unei persoane de sex opus. De pilda, despre femei se spune ca sunt mai empatice, mai sensibile, mai intuitive.

Despre barbati se spune ca sunt mai pragmatici, mai hotarati, mai ancorati in realitate, deci mai putin visatori sau idealisti.

3. Daca te visezi barbat inseamna ca iti lipseste acel zvac, acel curaj sa infrunti problemele, fie ca apar la locul de munca sau in familie.

Trebuie sa fii mai determinat in abordarile tale, insa nicidecum agresiv. Nu stii sa armonizezi viata spirituala cu cea materiala pentru ca una dintre ele este in crestere excesiva.

4. Daca visezi ca esti femeie, inseamna ca te-ai indepartat de latura spirituala a vietii, ca ai renuntat sa vezi lucrurile bune din jurul tau. De asemenea, iti lipseste speranta si puterea de a visa.

E posibil sa nu iti deschizi inima suficient in fata celor din jurul tau sau sa nu te multumeasca domeniul profesional pe care l-ai ales.

E foarte probabil sa descoperi, in vis, ca esti mai atras de zona artistica, de tot ce inseamna activitate creativa. Nu e exclus sa ai anumite talente de care nu ti-ai dat seama.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mistic

To Top