Connect with us

Revistateo.ro

De ce ar fi ajuns tatăl lui Meghan Makle la spital

Regalitate

De ce ar fi ajuns tatăl lui Meghan Makle la spital

Sâmbătă, pe data de 19 mai, a avut loc nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Evenimentul a fost urmărit de numeroase persoane din întreaga lume. De atunci, au apărut mai multe informații legate de nuntă și nu numai. Acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care tatăl lui Meghan Markle a ajuns la spital. Este incredibil ce se spune că a făcut bărbatul.

De ce ar fi ajuns tatăl lui Meghan Markle la spital

Fosta actriță a fost copleșită de emoții în ziua nunții. Cei care au reușit să o calmeze au fost prințul Harry, dar și cumnata ei, Kate Middleton. Aceasta a mers la ea special pentru a o calma. Deisgur, în ziua cea mare, toată lumea a văzut-o pe mireasă fericită, zâmbind. Nimeni nu a bănuit ce s-a întâmplat cu numai câteva ore înainte de a ajunge la altar.

Tatăl fostei actrie ar fi trebuit să participe la nuntă. Trebuia să își conducă fiica la altar. Însă nu s-a întâmplat lucrul acesta deoarece a suferit o intervenție chirurgicală la inimă. Din cauza unor astfel de probleme, dar și din cauza emoțiilor, Meghan Markle a suferit un atac de anxietate.

CITEȘTE ȘI: Este oficial! Prințul Harry și Meghan Markle au făcut marele anunț astăzi! Ce au scris cei doi, la două zile de la nunta regală

CITEȘTE ȘI: Primul lucru pe care l-ar face Prințul Harry și Meghan Markle după luna de miere

Meghan a crezut că nunta ei a fost distrusă de tatăl său. Se pare că bărbatul a făcut o înțelegere cu tabloidele din Marea Britanie. Bărbatul le-ar fi furnizat unele detalii intime legate de nuntă, aflate de la fiica sa. În schimbul unor sume de bani, bărbatul le-ar fi furnizat informații legate de nunta anului.

Se pare că după ce a luat banii în schimbul unor poze, tatăl lui Meghan și-a recunoscut fapta. După o astfel de întâmplare, bărbatului i s-a făcut rău. A ajuns la spital iar acolo a fost supus unei intervenții chirurgicale la nivelul inimii.

Toate acestea și-au pus amprenta asupra lui Meghan. Fosta actriță a fost ajutată de cumnata ei, Kate Middleton, și de prințul Harry pentru a face față presiunii și emoțiilor.

Sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top