Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

I-a dat zilnic soțului ei două linguri din acest amestec pentru a trata o boală. Ce a urmat

15 milioane de oameni sunt afectați de obezitate (numai în America), iar odată cu această boală crește riscul apariției altor afecțiuni precum diabetul sau bolile cardiovasculare.

Și-a tratat soțul cu ulei de cocos

Studii recente arată că până în anul 2050, peste 10 milioane de americani vor suferi de Alzheimer, iar afecțiunea va face ravagii și în Europa.

Unul din produsele naturale pe care mulți medici îl recomandă pentru prevenirea problemelor enumerate mai sus este uleiul de cocos.

Doctorul Mary Newport (medic neonatolog, cu numeroase cărți scoase pe piață despre problema obezității și riscurile abandonării luptei împotriva ei) a descoperit ceva uluitor.

A cercetat mai multe produse naturale și felul în care se comportă organismul la ingerarea acestora, pornind de la compoziția lor și necesitățile unui corp în suferință, afectat de boală.

I-a dat zilnic două lingurițe de ulei de cocos soțului ei, afectat de Alzheimer, după ce a suferit din cauza obezității, în speranța că vor apărea îmbunătățiri.

Soțul lui Mary, Steve (58 de ani) a fost diagnosticat cu demență progresivă. Rezultatele examenului RMN arată că e foarte probabil ca bărbatul să dezvolte Alzheimer.

CITEȘTE ȘI: Laptele de cocos și beneficiile sale

CITEȘTE ȘI: Cum poti slabi cu ulei de cocos

În urma tratamentului administrat de soția lui, Steve a reușit să își amintească treptat lucruri, semn că uleiul de cocos chiar face minuni în prevenirea și combaterea bolilor.

Consumul de ulei de cocos ”repară” creierul și ajută la redobândirea anumitor substanțe chimice care se răresc odată cu instalarea demenței.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top