Connect with us

Revistateo.ro

Daniela Gyorfi, marturisiri emotionante la aproape 3 ani de la moartea mamei sale

Stiri

Daniela Gyorfi, marturisiri emotionante la aproape 3 ani de la moartea mamei sale

In urma cu aproape trei ani, intr-o zi de sfarsit de septembrie, Daniela Gyorfi s-a despartit de mama ei, fiinta pe care a adorat-o cel mai mult. Cantareata se roaga si astazi pentru sufletul celei care a ocrotit-o toata viata, cea care i-a fost aproape la bine si la greu si, desi imbolizata la pat, a fost mereu cu Daniela, peste tot, caci a purtat-o in suflet.

Cantareata a facut recent cateva declaratii emotionante in amintirea mamei sale, intoarsa dintr-un pelerinaj in care a fost cu George Tal. Daniela a vizitat Tara Sfanta, Israelul, si a dezvaluit motivul pentru care a dorit sa se retraga in acel colt unic de lume.

Daniela a vizitat Mormantul Maicii Domnului extrem de emotionanta. Vizita ei a avut o dubla simbolistica: pe Daniela Gyorfi o mai cheama si Maria, la fel ca pe fetita pe care o are cu Tal si al doilea motiv al vizitei sale este mama sa.

Tudy, viceprimar in Bucuresti. Primele bancuri cu fostul iubit al Oanei Zavoranu

Antonia este din nou insarcinata!

„M-a emotionat prima data Biserica Tuturor Natiunilor pana la mormântul Maicii Domnului, dar si inchisoarea in care a stat Mantuitorul nostru, era ca un fel de celula, de fapt, ca o scorbura. Eu am mers la Ierusalim cu un scop bine determinat – de cand a murit mama mea s-a schimbat radical si pana o sa mor, nu o sa scap de suferinta pe care o am.

Am mers cu gandul ca poate o sa trec mai usor. M-am rugat numai pentru acest lucru si sa fim sanatosi. E prea devreme sa spun gata, s-a schimbat totul, dar simti o energie.”, a declarat cantareata romanca de origine maghiara la tv.

Mama Danielei Gyorfi a suferit mai bine de 30 de ani de o paralizie a picioarelor. Pe langa boala care a afectat-o, doamna Anica a contractat si o raceala, ceea ce a facut mai puternice simptomele. Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenta din Capitala au descoperit ca Anica avea cancer pulmonar galopant, care a produs metastaze si la ficat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top