Connect with us

Revistateo.ro

Dana Războiu, mărturisiri despre divorț: "Am fost la poliție, am făcut plângere"

Viata

Dana Războiu, mărturisiri despre divorț: „Am fost la poliție, am făcut plângere”

Dana Războiu, fosta prezentatoare a știrilor de la TVR, a vorbit despre drama prin care a trecut după divorțul de primul soț, politicianul Ovidiu Brânzan.

Cei doi s-au despărțit în anul 2005, după ce ea l-a acuzat pe fostul ministru al Sănătății de agresiune fizică.

Într-un interviu acordat celor de la „Weekend Adevărul”, ea a povestit ce s-a întâmplat în acele momente.

„Eu am divorţat acum mulţi ani. Eram atât de supărată şi de revoltată încât nu mi-a mai păsat de imaginea mea şi de faptul că poate nu dă bine.

Atunci am fost la poliţie, am făcut plângere, acum, privind în urmă, mă gândesc cât curaj am avut totuşi, pentru că primul meu soţ era politician, fusese ministru, era susţinut de partidul lui. Nu, nu a fost un incident izolat, a fost picătura care a umplut paharul.”

Cum a trecut peste momentul acesta dificil?

„M-am prefăcut.

M-am prefăcut că mi-e bine, m-am prefăcut că sunt puternică până am ajuns să fiu aşa.  „Fake it ‘till you make it“ la mine a funcţionat perfect.

Eram în continuare prezentatoarea TVR-ului, nu conta că am plâns toată ziua, eu seara trebuia să fiu fresh, zâmbitoare, senină, puternică”, a declarat Dana Războiu.

La vremea respectivă, Ovidiu Brânzan a negat acuzațiile de violență.

„Nu era o relatie perfecta, s-au acumulat multe probleme, care se rezolva în interiorul cuplului. Nu am agresat-o, nu as putea face acest lucru”, a mărturisit acesta.

Divorțul dintre cei doi s-a pronunțat rapid, iar din declarația de avere a lui Branzan, din 2006, reiese și cum s-a stabilit partajul.

Astfel, la rubrica „împrumuturi acordate în nume personal”, Brânzan a completat sumă de 35.000 de euro, oferită Danei Războiu ca sultă, o sumă de bani care, într-un partaj sau într-un schimb, compensează diferența de valoare a părții cuvenite din moștenire sau a bunurilor schimbate.

La rubrica „bunuri imobile instrainate”, Brânzan a notat că a cedat, în urmă partajului, 50% din casă de 308 metri pătrați, a cărei valoare estimată era de 2,2 miliarde de lei vechi.

Asta înseamnă că locuința foștilor soți valora 4,4 miliarde de lei vechi, adică 100.000 de euro.

În schimb, Brânzan a completat că a rămas cu o mașină în urma partajului. Dana Războiu s-a recăsătorit cu omul de afaceri Bogdan Enoiu, retrăgându-se din lumea televiziunii.

Citește și: Cu ce bărbat celebru s-a iubit Israela Vodovoz când se afla în plin divorț!

Citește și: David și Victoria Beckham, împăcare surpriză după ce erau la un pas de divorț

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top