Connect with us

Revistateo.ro

Dan Teodorescu face un apel disperat. Are nevoie de ajutorul tau. Mama cantaretului e la Terapie Intensiva

Stiri

Dan Teodorescu face un apel disperat. Are nevoie de ajutorul tau. Mama cantaretului e la Terapie Intensiva

La cateva zile dupa ce fiica compozitorului Marius Teicu a cerut ajutorul internautilor in problema de care sufera, avand nevoie de sange, un alt mare artist, Dan Teodorescu, se afla in dificultate. Solistul trupei Taxi iti cere ajutorul pentru mama sa care se afla internata la Terapie Intensiva.

„Nu stiu cum ar trebui sa va spun. Mai bine va implor direct s-o ajutati, daca puteti, pe mama. E la terapie intensiva şi are nevoie de sange. Oricine poate dona orice grupa de sânge la Centrul de transfuzii al spitalului Floreasca – maine, intre 7.30 si 11.30 – pentru Teodorescu Felicia, sectia Chirurgie II, profesor Beuran. Pana marti nu se mai poate dona.

Fiica lui Marius Teicu se lupta cu o boala grava si are nevoie de ajutorul vostru

Tatal Ronei Hartner a murit: ”Odihnește-te-n pace, Daddy!”

E urgent. Sper sa puteti sa ma ajutati. Va raman recunoscator toata viata mea”, a scris cantaretul pe Facebook.

Dan-Teodorescu

Dan Teodorescu este unul din cei mai apreciati solisti din tara noastra. Acesta este cunoscut pentru trupa Taxi, una din cele mai longevive trupe de muzica pop-rock din Romania, formata in anul 1999. Taxi a reprezentat tara noastra la Eurovision in anul 2000 cu cantecul „Luna”, concurs la care a obtinut locul 17.

Cantaretul a colaborat cu mai multi artisti de-a lungul timpului, printre care Cheloo de la Parazitii, dar si cu vedete de televiziune in realizarea videoclipurilor sale: Mihaela Radulescu, Adelin Petrisor, Teo Trandafir etc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top