Connect with us

Revistateo.ro

Daca vrei sa ai o relatie perfecta cu barbatul Rac sunt cateva lucruri la care trebuie sa fii atenta.

Astro-FUN

DA si NU pentru o relatie perfecta cu BARBATUL RAC

Barbatul Rac este deosebit de sensibil si destul de timid. El nu este o fire exuberanta, dornica sa iasa in evidenta. El va sta intr-o relatie cu o femeie, decat daca va considera ca aceasta merita cu prisosinta.

Cum sa ai o relatie perfecta cu RACUL. „Da” intr-o relatie cu barbatul Rac

Incurajari si sustinere

Daca vrei sa il pastrezi pe Barbatul Rac langa tine, trebuie sa stii ca acesta are nevoie de incurajare si sustinere. Daca vei face acest lucru, el va vedea ca tii la el si va avea incredere in tine.

O relatie buna cu familia lui

Este bine cunoscut faptul ca Racii sunt foarte familisti. De aceea, daca vrei sa ai o relatie perfecta cu nativul din aceasta zodie, ai grija sa mentii o legatura buna cu rudele sale.

Sinceritate

Barbatul nascut in aceasta zodie apreciaza o femeie sincera, deschisa in fata lui, care sa nu aiba secrete sau ii spuna minciuni in fata.

Blandete

Fiind o fire foarte sensibila, uneori trebuie sa il tratezi cu blandete si sa dai dovada de o mare intelegere. Incearca sa ridici tonul la el sau sa intri in dispute

Momente de singuratate

Uneori, Racul are nevoie sa se retraga in cochilia lui. Acorda-i acest drept si lasa-i momentele lui de singurate. Se va simti bine.

Citeste si: 10 citate care definesc zodia Rac

Citeste si: 10 ADEVARURI DUREROASE despre Rac

Cum sa ai o relatie perfecta cu RACUL. „Nu” intr-o relatie cu barbatul Rac

Certurile pornite de la lucruri marunte

Nu trebuie sa faci din tantar armasar si nici sa pornesti un scandal de la un lucru marunt. Racii detesta astfel de lucruri.

Vorbele dure

Dupa cum spuneam si mai sus, Racul are nevoie de blandete. Vorbele dure, insultele, reprosurile, toate acestea il fac pe nativul acestei zodii sa se departeze din lume.

Neglijarea relatiei

Nu trebuie sa fii rece si nepasatoare in relatia cu Racul, pentru ca ii dai impresia ca neglijezi relatia, iar acest lucru il neumultumeste profund.

Minciunile

Nu exista minciuna nevinovata in relatia cu Barbatul Rac. Pentru el, orice lucru neadevarat pe care i-l spui este perceput ca un act de tradare.

Luatul la intrebari

Racilor nu le place sa fie luati la intrebari in legatura cu orice lucru marunt. Au impresia ca sunt controlati si pusi la zid.

Vezi si – DA si NU pentru o relatie perfecta cu barbatul: BERBEC| TAUR| GEMENI| RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top