Connect with us

Revistateo.ro

Barbatul Scorpion este foarte inteligent si totodata misterios.

Astro-FUN

DA si NU pentru o relatie perfecta cu BARBATUL SCORPION

Barbatul Scorpion are o intuitie grozava si stie cum sa te manipuleze astfel incat sa iti afle toate gandurile. Va reusi intotdeauna sa faca ceea ce isi propune si va da impresia ca este stapan pe el insusi in orice situatie. Afla ce ar trebui sa faci si ce sa nu faci pentru a avea o relatie perfecta cu barbatul Scorpion.

„DA” pentru o relatie perfecta cu barbatul Gemeni:

1. Fii provocatoare. Barbatului Scorpion ii plac jocurile, pentru ca el are impresia ca are fortele necesare sa invinga mereu. Daca vei reusi sa-l contrazici vei fi si mai atragatoare pentru el.

2. Fii puternica. Pentru ca si el are un caracter puternic intotdeauna isi va alege o partenera asemenea lui. Nicidecum nu va accepta in jurul sau persoane slabe, pe care sa le coordoneze cu foarte mare ususrinta,

3. Fii senzuala, pasionala si dragastoasa. Barbatul Scorpion ii place sa fie mangaiat, iubit si mereu in centrul atentiei tale. In acelais timp spune-i cat de mult inseamna pentru tine. Daca ii faci si surprize cu atat va fi mai incantat.

4. Da-i libertate. Barbatul Scorpion are nevoie uneori sa fie singur. Chiar si in camera daca vezi ca sta retras nu-l intreba nimic si nu-i invada spatiu. Iti va spune el cand va avea chef.

5. Ofera-i sprijin. Daca are o mica problema la munca sau trebuie sa ia o decizie sau poate o simpla idee de a renova casa tu trebuie sa-l sprijini si sa fii langa el.

„NU” pentru o relatie perfecta cu barbatul Scorpion:

1. Nu te folosi de sex pentru a obtine ceva. Chiar daca este innebunit dupa sex, barbatul Scorpion stie cand vrei sa-l folosesti. Asa ca simpla exprimare a dorintei este suficienta pentru a ti-o indeplini, insa nu apela la trucuri.

2. Nu-l insela. Barbatul Scorpion are o parere extrem de buna despre el si nici prin cap nu-i trece ca tu ai putea sa-l lasi pentru altcineva. In cazul in care se intampla asta, dezamagirea lui se va transforma in ura si nu te va ierta in veci.

3. Nu fi directa. Barbatii Scorpion sunt extrem de dificili, iar in anumite situatii nu stii cum sa procedezi. De cele mai multe ori e bine sa-l iei pe ocolite pentru a-i spune adevarul in fata.

4. Nu rade de el. Barbatul Scorpion stie de gluma doar atunci cand porneste el subiectul respectiv. Insa daca vei rade de el se va simti luat peste picior si nu este exclus sa va si certati.

5. Nu fi nglijenta cu relatia voastra. Barbatul Scorpion este extrem de fidel si atent cu femeia de langa el, insa atunci cand vede ca ea este neglijenta, interesul lui fata de tine va pieri.

Vezi si – DA si NU pentru o relatie perfecta cu barbatul: BERBEC| TAUR| GEMENI| RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top