Connect with us

Revistateo.ro

Barbatul Gemeni este ideal pentru femeile care urasc monotonia

Astro-FUN

DA si NU pentru o relatie perfecta cu BARBATUL GEMENI

Barbatul Gemeni este vorbaret, petrecaret, mereu pus pe sotii, un barbat care stie sa te tina in buna dispozitie in orice moment al zilei. Afla ce ar trebui sa faci si ce sa nu faci pentru a avea o relatie perfecta cu barbatul Gemeni.

Citeste si: 10 citate care definesc zodia Gemeni

Citeste si: Cea mai mare durere a zodiei Gemeni

„DA” pentru o relatie perfecta cu barbatul Gemeni:

1. Mereu pregatita pentru planuri spontane. Barbatul Gemeni este extrem de activ si nu lasa loc niciodata ca plictiseala sa se instaleze. Intotdeauna are un plan de rezerva sau o idee spontana care va rezolva totul.

2. Arata-i grija ta atunci cand se confrunta cu o anumita problema. Spre exemplu daca il vezi ca vine suparat de la serviciu asculta-l, dupa care ajuta-l sa-si revina in starea sa cea de toate zilele.

3. Fii prietenoasa. Barbatul Gemeni stie sa se faca placut, asa incat nimeni nu va spune nimic de rau despre el. Acelasi lucru si-l doreste si de la partenera sa de viata.

4. Tine-l in tensiune. Barbatul Gemeni va merge pana in panzele albe pentru ca lucrurile sa fie clare. Daca intr-o zi nu i-ai spus ce inseamna el pentru tine, deja isi va face griji.

5. Citeste, fii la curent cu stirile. Barbatul Gemeni prefera femeile destepte. El isi doreste ca pe langa aspect, inteligenta sa fie calitatea care te scoate in evidenta.

„NU” pentru o relatie perfecta cu barbatul Gemeni:

1. Gelozia nici pe buze nu trebuie sa o ai. Barbatul Gemeni este extrem de fidel si indiferent cat va lipsi de acasa sau cat de des va iesi in oras, niciodata nu te va insela. Insa, nu-i place sa fie controlat.

2. Nu fi sensibila. Barbatului Gemeni ii plac femeile care stiu sa glumeasca, dar care la fel de bine stiu de gluma. Daca tu vei fi atat de sensibila incat vei fi deranjata de orice gluma a prietenilor sai, fii sigura ca nu e genul lui.

3. Nu-i spune ceva ce stii ca poate fi folosit impotriva ta. Barbatul Gemeni are acest obicei de a-ti face reprosuri chiar cand nu te astepti. In schimb este un foarte bun confident.

4. Nu-l certa. Barbatul Gemeni este bun la orice, este tandru, este comic, insa nu-i place sa creada ca ti-a dat vreun motiv sa-l certi. Si oricum, te vei certa singura, pentru ca el sigur va alege sa plece din incapere.

5. Nu-l ignora. Unul dintre gesturile care il enerveaza este sa nu-i dai atentie. Daca de exemplu tu alegi sa faci altceva in loc sa-l asculti cand iti spune ceva, se va supara pe tine. Partea buna e ca ii trece repede.

Vezi si – DA si NU pentru o relatie perfecta cu barbatul: BERBEC| TAUR| GEMENI| RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top