Connect with us

Revistateo.ro

Daca vrei sa ai o relatie perfecta cu barbatul Leu, trebuie sa ai grija la unele lucruri.

Astro-FUN

DA si NU pentru o relatie perfecta cu BARBATUL LEU

Barbatul Leu se caracterizeaza printr-o nevoie permanenta de a iubi si de a fi iubi. Ii place sa admire, insa cel mai mult iubeste sa fie admirat. Este genul de barbat care se poate dedica in totalitate unei femei, insa aceasta trebuie sa respecte anumite conditii.

Cum sa ai o relatie perfecta cu Leul. „DA” in relatia cu Barbatul Leu

Caracterul puternic

Barbatul Leu este o fire puternica si isi va dori langa el o femeie cu un caracter puternic. Nu ii place sa stea cu cei care au caractere slabe.

Complimentele

Leul adora sa fie complimentat pentru realizarile sale, intrucat simte o nevoie constanta de apreciere. Lauda-i performantele si se va simti bine cu tine.

Distractia

Barbatul Leu este un petrecaret, care iubeste distractia si voia buna. Prin urmare, daca vrei o relatie cat mai buna cu el, ar trebui sa iti placa distractia si petrecerile.

Simtul frumosului

Eleganta si simtul frumosului sunt doua dintre trasaturile pe care Leul le apreciaza cel mai mult la o femeie. Fii stilata si il vei face sa te adore.

Respectul

Leii pun foarte mult pret pe femeile care au respect si mai ales care impun respect.

Citeste si: Totul despre zodia Leu

Citeste si: Cea mai mare durere a zodiei Leu

Cum sa ai o relatie perfecta cu Leul. „NU” in relatia cu Barbatul Leu

Lenea

Barbatul Leu dispretuieste o femeie lenesa, pasiva. El este o fire activa care isi doreste pe cineva care sa tina pasul cu el si fie capabila sa ii satisfaca nevoile.

Gelozia

Nu trebuie sa incerci sa il faci pe Leu gelos, intrucat acest lucru se va intoarce impotriva ta ca un bumerang, iar el te va banui mereu de infidelitate si va fi permanent suspicios.

Ranirea orgoliului

Ultimul lucru pe care trebuie sa il faci intr-o relatie cu barbatul Leu este sa ii ranesti orgoliul. El tine foarte mult la orgoliul si personalitatea ta, asa ca n-ar trebui sa te joci cu aceste lucruri.

Critica exagerata

Incearca sa nu fii prea aspra cu el si sa ii aduci critici inutile si exagerate. Un Leu nu va sta cu cineva care il critica in permanenta si il judeca aspru

Comparatia cu ceilalti

Leii nu suporta, in general, sa fie comparati cu altii, atunci cand vine vorba de realizari. Ei se considera cei mai buni, iar daca prin comparatia ta tu vei sustine contrariul, acest lucru nu ii va fi pe plac.

Vezi si – DA si NU pentru o relatie perfecta cu barbatul: BERBEC| TAUR| GEMENI| RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top