Connect with us

Revistateo.ro

cutremur-in-romania-octombrie

Stiri

Cutremur in Romania de 3,6 grade, dupa 3 seisme mari in Italia

Un cutremur de 3.6 grade s-a inregistrat la ora locala 1.07 in judetul Buzau.

INFP anunta un cutremur de 3.6 grade produs in Romania, la doar cateva minute dupa ce in Italia s-a inregistrat un cutremur de 5.3, al treilea intr-o singura zi.

Nu exista pagube sau victime.

Citeste mai mult pe Huff.ro

Italia lovita de 3 cutremure mari in mai putin de 24 de ore

Două seisme – primul cu magnitudinea de 5,5, iar al doilea cu magnitudinea de 6,1 – au avut loc în centrul Italiei miercuri, soldate cu cel puţin doi răniţi, potrivit unui prim bilanţ, la două luni după cutremurul care a ucis aproape 300 de oameni în aceeaşi regiune, relatează AFP.

„Multe case s-au surpat, satul nostru s-a terminat”, a declarat pentru televiziune Marco Rinaldi, primarul din Ussita, o localitate afectată, precizând că probabil nu există vixtime.

„Al doilea cutremur a fost lung, a fost teribil. Am simţit multe cutremure, dar acesta a fost cel mai puternic. Din fericire, toată lumea era deja afară, după primul” seism, a adăugat el.

„Pentru moment, sunt două persoane rănite la Visso (la câţiva kilometri de Ussita). Au fost semnate, de asemenea, surpări şi pagube”, a anunţat Protecţia Civilă într-un comunicat, înainte de al doilea seism, scrie news.ro, citat de Huff.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top