Connect with us

Revistateo.ro

Topul zodiilor care trădează. Vezi modul de a acționa al fiecărui semn zodiacal!

Astro-FUN

Cum trădează zodiile. Topul înșelătorilor din horoscop

Mihai Voropchievici a vorbit despre zodiile care trădează. El a povestit despre modul în care unii nativi ajung să înșele.

Fiecare zodie ca să ajungă la o trădare trebuie ca altă zodie să-i provoace o traumă. Minunea apare când, ca să ajungă la o trădare, nu o face individual. Ca să ajungi să fii trădat tu trebuie să-l provoci pe cel din fața ta.

Iată zodiile care trădează cu ușurință

Un Berbec ca să-l trădezi e suficient să încerci să-i atenuezi toate calitățile. În momentul când l-ai păcălit te trădează și el atât de simplu! Pleci cu el la drum și te lasă singur. Nu încercați să-i subminați valoarea unui Berbec!

Taurii nu sunt trădători. Devin trădători când le-ai stricat confortul material, când i-ai făcut geloși. Ei trădează foarte rar în dragoste. Persoanele care se lipes de Tauri sunt profitori. Ei sunt buni și încrezători că toâi sunt la fel de buni.

Gemenii sunt cei mai mari trădători. Trădează ca și cum ar respira aerul. În toate domeniile. Sunt o zodie dublă, trec de la o stare la alta ușor. Ei îmbracă povestea într-o justificare. Ei trădează când sunt neglijați și nebăgați în seamă.

Racii trădează doar atunci când o fac pentru un prieten. Trădează din apărare. Ei nu știu să mintă. Minciunile lor sunt jenante. Ei își apară prietenii, oamenii apropiați sunt importanți pentru ei.

Leul trădează când nu mai este în centrul atenției, când îl eclipsezi. Leii sunt sensibili la efuziunile de dragoste. Zodiile de foc se răzbună. El are grijă ca cel care l-a trădat să sufere.

Fecioarele! Să te ferească Dumnezeu de răzbunarea lor! Ele au un interes propriu. De exemplu: părăsește, își vede de treabă pentru un trai mai bun. Materialism mare în zodia asta. Fecioarele sunt cele mai perverse!

Balanțele trădează când găsesc o frumusețe mai frumoasă ca cea de acasă, când găsește dragoste mai multă. Le trebuie ceva timp ca să ajungă să trădeze. Ei mereu sunt în cumpănă. Ca să dai peste cap o Balanță ai terminat-o!

Scorpionii sunt beleaua mare a zodiacului. E o plăcere să trădeze. Se joacă cu adrenalina. Scorpionii nu-și trădează cei mai buni prieteni. Ei au oameni de sacrifiu lângă ei. Poate să-i folosească și apoi să-i trădeze.

Săgetătorii trădează când sunt mințiți. Trădează perechea, pe ceilalți nu îi trădează de frică. Ei trădează greu.

Capricornii ca să trădeze e foarte greu. Dacă l-ai trădat toată viața nu te ia iartă. Te taie bucățică cu bucățică râzând. În trădare poți să-l compari cu picătura chinezească.

Vărsătorii nu prea trădează. De foarte multe ori se hrănesc cu suferințele lor interioare. Ajunge să trădeze când îi este îngrădită libertatea.

Peștii acum îți râde în față, acum te trădează. Trădează cu nonșalanță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top