Connect with us

Revistateo.ro

Cum te pot afecta furtunile geomagnetice in aceasta vara. NASA a facut anuntul!

Inedit

Cum te pot afecta furtunile geomagnetice in aceasta vara. NASA a facut anuntul!

Cu siguranta ai auzit pana acum de furtunile geomagnetice. Pana acum se vorbea despre ele ipotetic, insa, de curand, cercetatorii de la NASA au facut un anunt care sperie omenirea. Acestia au descoperit o gaura neagra in Soare care anunta un ‘potop canicular’ pe Pamant. Suntem aproape de Apocalipsa?

Agentia spatiala americana NASA a descoperit o gaura neagra extrem de ciudata in interiorul Soarelui. Gaura coronala, cum a fost denumita, este relationata cu furtunile geomagnetice, adica temperaturile pe pamant vor creste cu pana la 50% punand in pericol transmisiile electrice si comunicarea moderna de care ne bucuram acum.

Furtunile geomagnetice pot aduce si ploi acide, ceea ce inseamna ca vara aceasta trebuie sa ne pregatim pentru orice tip de fenomen.

Vine Apocalipsa? Tocmai a fost anuntata o PLOAIE DE SANGE!

Așa va arăta Apocalipsa? IMAGINILE CARE DAU FIORI

Imaginile capturate de sonda Solar Dynamics Observatory sunt de-a dreptul infricosatoare. Temperatura acestor gauri solare ajung la aproximativ 5.500 de grade Celsius, scrie 9News. Aceasta gaura coronala poate bloca in mod complet comunicatiile de pe Pamant.

„Gaurile coronale sunt sursa vantului solar de mare viteza, care contine particule ce se deplaseaza cu viteze de trei ori mai mari decat restul”, anunta cei de la NASA. Aceste pete pot acoperi pana la 25% din suprafata Soarelui cu cat se extind mai repede, iar acest lucru inseamna temperaturi incinse pe pamant si posibile ploi acide. Practic, primele efecte ale unei ‘ploi geomagnetice’ ar fi caderea Internetului, dezactivarea sau proasta functionare a GPS-ului si distrugerea completa a retelelor electrice terestre.

Ce este o ploaie acida?

Acest tip de ploaie este caracterizata prin precipitatii cu un pH mai mic de 5,6, adica are un caracter acid pronuntat. Apa este combinata cu cantitati semnificative de dioxid de sulf sau monoxid de azot. Acestea reactioneaza cu oxigenul din atmosfera si formeaza trioxid de sulf, o substanta periculoasa pentru oameni, care poate fi letala pentru micile vietuitoare si plante.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top