Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Cum slabesti cu apa

Toata lumea vrea sa slabeasca si cauta solutii rapide pentru a da jos kilogrmele in plus, in cel mai scurt timp. Daca iti doresti sa arati mai bine de Craciun si de Revelion, poti incerca o solutie naturala si fara efecte adverse. Iata cum slabesti cu apa.

Ce ai spune daca ai putea slabi numai cu apa? Ei bine, acest lucru este posibil. Nu este vorba despre apa simpla, ci de o apa ceva mai speciala. Tot ce trebuie sa faci este sa o amesteci cu ovaz.

Ovazul este cunoscut pentru proprietatile sale.

Acesta reduce nivelul de colesterol, datorita prezentei betacarotenului. De asemenea, intareste sistemul imunitar. Datorita fibrelor din ovaz, pot fi prevenite infectiile bacteriene si virozele respiratorii.

Cum slabesti cu apa

Mai multe studii au aratat ca un consum regulat de fulgi de ovaz ajuta la reducerea straturilor de grasime din zona abdominala, de pe coapse si fese. Acestea sunt, in general, zonele care dau cele mai mari batai de cap femeilor. Nu in ultimul rand, fulgii de ovaz ajuta la diminuarea celulitei.

Cum slabesti cu apa si ovaz

Consuma in fiecare dimineata la micul dejun un bol cu o jumatate de cana de fulgi sau tarate de ovaz cu lapte sau iaurt. Poti manca si o jumatate de lingurita de seminte de in rasnite, cateva migdale, cateva stafide si putina miere. Senzatia de satietate te va tine pentru multe ore.

O infuzie de ovaz, bauta pe stomacul gol este suficienta pentru a reduce colesterolul rau. Ovazul este bogat in omega6, acid linoleic, grasimi bune care scad colesterolul.

Citeste si: Dieta de urgenta. Poarta rochia favorita de Craciun si Revelion, cu dieta de 24 de ore

Ai nevoie de o ceasca de fulgi de ovaz, un baton de scortisoara si doi litri de apa. Pune in blender fulgii de ovaz cu un pahar de apa si amesteca pana obtii o pasta omogena. Apoi adauga restul de apă si scortisoara.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top