Connect with us

Revistateo.ro

Intre mese, apa este excelenta pentru a te scapa de senzatia de foame. Ei bine, tot apa este solutia perfecta si pentru a scadea in greutate si pentru a arde calorii.

Cura de Slabire

Cum arzi calorii cu ajutorul apei

Intre mese, apa este excelenta pentru a te scapa de senzatia de foame. Ei bine, tot apa este solutia perfecta si pentru a scadea in greutate si pentru a arde calorii.

Medicii recomanda ca in timpul unei diete sa bei cat mai multa apa pentru a mentine corpul hidratat.

In cazul in care ti se face foame, tot ceea ce trebuie sa faci este sa consumi putina apa plata. Nivelul de hidratare depinde de greutatea pe care o ai, de activitatea pe care o efectuezi zilnic, dar si de mediul climatic in care te afli.

Ei bine, daca vrei sa slabesti sanatos si sa nu lucrezi foarte mult pentru acest lucru, atunci trebuie sa bei mai multa apa.

Cum arzi calorii cu ajutorul apei. Mananci mai putin daca bei apa inainte de masa

In primul rand, apa te ajuta sa mananci mai putin la masa. Inainte de fiecare masa, un pahar plin cu apa te ajuta sa mananci mai putin si sa te simti plin dupa cateva inghitituri.

Cu cat bei mai mult inainte de masa, cu atat vei simti nevoia sa mananci mai putin.

In al doilea rand, apa ajuta metabolismul sa functioneze mai bine. Ei bine, doua pahare pe zi cresc rata metabolica cu 30% in doar o jumatate de ora. Este rezultatul unui studiu realizat in Germania.

In cazul in care vrei sa slabesti si mai repede, apa cu gheata este si mai puternica. Cand bei apa rece, corpul tau trebuie sa lucreze pentru a face fata senzatiei de rece. Potrivit unui studiu, un pahar cu apa rece arde in jur de 7 calorii. Bea zilnic 10 pahare timp de o saptamana si astfel vei scapa de 490 de calorii.

Intr-un singur an, poti slabi aproape 4 kilograme numai daca bei apa rece zilnic.

Articole pe aceeasi tema:

Cum slabesti cu bicarbonat de sodiu. Retete care te scapa de grasime

Cum slabesti cu ceapa rosie

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top