Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de respiratia uras mirositoare fara guma de mestecat

Stiri

Cum scapi de respiratia urat mirositoare fara guma de mestecat

Este extrem de neplacut atunci cand vorbesti cu cineva si constati ca persoana respectiva stramba din nas nu pentru ca nu ar fi interesata de ceea ce spui ci… din cauza respiratiei uras mirositoare. Exista cateva remedii pentru rezolvarea acestei probleme care nu contin mestecarea unei gume sau bomboane mentolate.

BEA MULTA APA
Din cauza deshidratarii gura noastra are un miros neplacut. Pentru ca nu consumam suficienta apa in timpul zilei, una dintre problemele cu care ne confruntam este ramanerea bacteriilor in interiorul gurii, fapt pentru care mirosul va fi deja cunoscut.

BEAI CEAI DE URZICA ZILNIC
Urzica are un rol de curatarea a infectiilor, eliminand astfel bacteriile urat mirositoare din cavitatea bucala. Poti inlocui urzica cu ceaiul de papadie sau consuma chllorela ori menta sau patrunjel.

CONSUMA MAI MULTI MORCOVI, TELINA SI MERE

Fibrele din aceste fructe si legume lupta din plin cu bacteriile. Atunci cand consumam mai multe radacinoase fibrele din acestea ne ajuta sa curatam in mod eficient dintii intr-un mod natural si placut. Pe langa aceasta , primim si o doza importanta de nutrienti si fibra benefica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top