Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de insecte cu ajutorul otetului

Stil de viata

Cum scapi de insecte cu ajutorul otetului

Iata cum scapi de insecte cu ajutorul otetului. Tehnica este extrem de simpla si eficienta in sezonul cald!

Cum scapi de insecte cand ai incercat aproape toate solutiile? S-ar putea ca pe aceasta sa nu o fi pus in practica pana acum. Pe scurt, ai nevoie de cateva lucruri accesibile: 200 mililitri de otet de mere proaspat, un vas de plastic si o punga sau un nailon cu care sa acoperi vasele. Gaureste punga astfel incat mustele si tantarii sa simta mirosul de otet de mere.

Odata ajunse in zona vasului cu otet, acestea vor cadea imediat in capcana! Poti lasa vasul cu otet in orice coltisor al casei tale, acolo unde se strang cele mai multe insecte in toiul noptii. Vei avea un somn linistit, iar la prima ora a zilei vei observa ca s-a intamplat ceva incredibil in vasul tau cu otet: tantarii nu au mai avut timp sa te intepe!

Si-a bagat mainile in otet de mere, iar rezultatul a uimit-o! Ce s-a intamplat?

De ce e bine sa iti speli nasul cu otet. Toata lumea cauta acest remediu!

Cum scapi de insecte cu ajutorul otetului

FOTO. Uite cum arata aceasta casa pe dinauntru. N-ai sa ghicesti in cat timp a fost construita

HUFF.RO: Lumanarile parfumate pot avea efecte negative asupra sanatatii

HUFF.RO: 5 locuri din casa pe care uiti sa le cureti

Alte utilizari nestiute ale otetului

1. Poti folosi oricand otetul pentru a desfunda canalizarea. Amesteca jumatate de ceasca de otet cu doua lingurite de bicarbonat de sodiu si toarna amestecul in canalizare. Da drumul la robinet si vei observa cum toata murdaria dispare instantaneu.

2. Scapa de etichetele lipicioase! Foloseste cateva picaturi de otet pentru a dezlipi anumite obiecte de etichetele cu preturi pe care iti e teama sa le dai la o parte cu unghia de teama sa nu zgarii obiectul preferat. Unge suprafata abtibildului cu otet si ia un card mai vechi pe care nu il folosesti pentru a indeparta eticheta.

3. Pune otet la fiert ca sa elimini mirosurile neplacute din bucataria ta. Daca ajungi acasa si inca se mai simte uleiul incins de aseara, cand faceai cartofi prajiti, pune otet intr-o oala si lasa-l la fiert pana dispar mirosurile deranjante.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top