Connect with us

Revistateo.ro

Instant

Cum scapi de bataturi fara durere, cu lucruri pe care le ai acasa

Bataturile sunt dureroase si inestetice, iar fiecare femeie care poarta tocuri se confrunta cu ele. Acestea pot fi de diferite texturi: tari si adanci sau moi si la suprafata. In orice caz, pot fi dureroase si se pot extinde pe intreaga talpa pana la degetele picioarelor.

Daca multe femei aleg sa poarte plasturi, din pacate, acest lucru nu este suficient. Incaltamintea incomoda, pantofii cu toc, obezitatea si problemele cu coloana vertebrala duc la bataturi.

Fie ca este iarna sau vara, aspectul picioarelor este foarte important. Este de ajuns sa acorzi cateva minute zilnic picioarelor tale si sa scapi imediat de bataturi.

Nu ai nevoie sa apelezi la tehnici dureroase pentru a indeparta bataturile cu piatra ponce ori la pedichiura, cu diverse cutitase.

Pentru ca tratamentele sa isi faca si mai bine efectul, se recomanda sa iti tii picioarele la inmuiat. Pune apa calda intr-un lighean, apoi freaca zonele afectate cu o piatra ponce.

Daca vrei sa stii cum scapi de bataturi fara durere, unul dintre cele mai bune tratamente naturiste este usturoiul. Acesta inmoaie pielea, elimina bacteriile si ciupercile.

Tratamente naturiste ca sa scapi de bataturi

Piseaza trei-patru catei de usturoi, amestca-i cu o lingura de ulei de masline si aplica peste bataturi. Apoi, infasoara locul cu un tifon si lasa sa isi faca efectul pana dimineata, cand poti spala zona cu apa calduta. Repeta procedura pana cand scapi de bataturi.

Si ceapa este extrem de eficienta si tot ce trebuie sa faci este sa pui suc de ceapa pe zona afectata si sa bandajezi locul. Pielea va deveni mai fina.

Uleiul de ricin este cunoscut pentru proprietatile sale uimitoare. Aplica-l pe bataturi dimineata si seara, iar dupa cateva zile, vei scapa complet de bataturi.

Citeste si: Remediul care te scapa de durerea de calcai
Se recomanda sa folosesti plasturi in forma de potcoava sau sferice. Asa eviti sa pui prea multa presiune direct in centrul bataturii.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Instant

To Top