Connect with us

Revistateo.ro

Cum să-ţi tonifiezi posteriorul în doar 8 minute

Stiri

Cum să-ţi tonifiezi posteriorul în 8 minute

Cum să-ţi tonifiezi posteriorul în 8 minute. De departe, cea mai mai mare nemulţumire a femeilor legată de corpul lor se află…la spate. Posteriorul inestetic, acoperit de celulită, este cel mai mare coşmar al reprezentantelor sexului frumos, care se tem de concurenţa altor femei şi se poartă la plajă cât mai acoperite.

CITEŞTE ŞI: Durerea se tratează cu rece sau cald? Află răspunsul AICI!

Pentru a avea un fund tonifiat nu este însă nevoie să petreci ore întregi la sală, sau să dai o mulţime de bani pe produse scumpe, care nu-ţi garantează decât un portofel gol. Poţi da tonus muşchilor fesieri într-un mod mult mai simplu, cu doar 8 minute pe zi.

Pentru că ai început deja să probezi pantaloni scurţi şi fuste mini, mulate, vrem să-ţi redăm încrederea în tine cu ajutorul acestui tutorial, prin care vei învăţa, din confortul propriei locuinţe, cum să ai un posterior de invidiat.

Odată ce ai început să dezvolţi o rezistenţă la aceste exerciţii, este timpul să te axezi şi pe abdomen, pentru a înlocui burtica cu muşchi tonifiaţi, ce te vor face vedetă printre celelalte femei de la piscină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top