Connect with us

Revistateo.ro

In aceasta vara se poarta parul colorat! Vrei sa fii si tu in pas cu noile tendinte, dar nu stii cu ce sa-l vopsesti? Exista o tehnica la care nu te-ai fi gandit ca functioneaza.

Stil de viata

Cum sa-ti colorezi parul cu hartie creponata

Iti doresti sa fii in pas cu moda, sa-ti colorezi parul ca vedeta ta preferata, dar nu vrei sa-ti fie afectata podoaba capilara? Cu siguranta nu ai incercat tehnica de vopsire cu hartie creponata.

Iata de ce ai nevoie pentru a te vopsi:

  • hartie creponata ( alegi culoarea in functie de cum vrei sa-ti vopsesti parul)
  • o periuta de dinti veche
  • manusi
  • foarfece
  • un recipient
  • un prosop sau orice articol vestimentar pe care nu il mai folosesti ( mare atentie, pentru ca petele nu vor mai iesi la spalat)

Citeste si: Stiai ca POATE SA ITI CADA PARUL daca nu faci asta inainte sa te vopsesti? Toate femeile sunt deja speriate!

Citeste si: GHID COMPLET pentru ingrijirea parului SUBTIRE

Dupa ce te-ai asigurat ca ai la indemana toate ustensilele de care ai nevoie, pui apa la fiert. Pana ce apa va fi clocotita, taie hartia creponata in bucati mici,  adauga-le in recipient si apoi toarna apa clocotita cat sa acopere bucatile de hartie.

Cu ajutorul periutei de dinti amesteca si preseaza aproximativ 5 minute pana observi ca a iesit bine culoarea din hartie si apoi lasa totul deoparte pentru aproximativ 15-20 de minute.

In acest timp, pregateste-ti parul in functie de ceea ce iti doresti. Daca, de exemplu, iti doresti doar suvite atunci te vei folosi de periuta de dinti, insa daca vrei sa-ti colorezi doar varfurile, pe stilul ombre, atunci trebuie sa-ti prinzi parul intr-o coada de cal si vei baga varfurile in recipient.

Un alt lucru important este timpul de actionare. Cu cat il lasi mai mult cu atat parul va absorbi mai bine culoare. Nu te speria, parul tau nu va fi afectat!

Dupa ce ai terminat, iti infasori parul in prosop, apoi il usuci si este gata!

Trebuie sa fii constienta de la inceput ca si aceasta metoda are avantajele si dezavantajele ei!

Avantaje: colorare rapida, gama variata de culori, nu ataca parul, culoarea se va scurge dupa 3 spalari.

Dezavantaje: daca ai ghinionul sa te prinda ploaia, atunci culoarea ta se va duce, dar iti va pata si hainele, nu dureaza mult, efectele sunt vizibile mai greu pe parul inchis la culoare.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top