Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa o cuceresti in noaptea de Revelion

Stiri

Cum sa o cuceresti in noaptea de Revelion

Seara de Revelion este una magica in care iti poti gasi marea dragoste. Daca ti-a picat cu tronc o fata, iti oferim cateva sfaturi pentru a intra in vorba cu ea si a-i atrage atentia. Uite cum sa o cuceresti in noaptea de Revelion!

Cum sa o cuceresti in noaptea de Revelion

1. Invit-o la dans
Asta este primul pas pe care ar trebui sa il faci. Seara dintre ani graviteaza in jurul dansului si veseliei, asa ca nu ar trebui sa eziti. Cand din playlist-ul petrecerii se aude o piesa ritmata, du-te si invit-o la dans. Orice femeie adora sa danseze, asa ca sigur nu vei fi refuzat.

2. Ofera-i ceva de baut
Dupa ce depuneti efort pe ringul de dans, este momentul potrivit sa ii oferi ceva de baut. Intreab-o ce ar dori sa bea, apoi adu-i domnitei bautura.

Cum sa o cuceresti in noaptea de Revelion

CITESTE SI: Zodia care te joaca pe degete… si-ti place!

CITESTE SI: Ce vor barbatii de la o femeie in functie de zodie

3. Fii interesat de ea
Daca nu o cunosti asa bine, adreseaza-i cateva intrebari despre ea, dar care nu necesita un raspuns foarte elaborat. Petrecerea dintre ani nu este momentul potrivit pentru povesti lungi, dar totusi trebuie sa o cunosti cat de cat.

4. Las-o sa stea cu prietenii
Ai dansat si ai baut cu ea, dar acum nu trebuie sa te tii scai dupa ea toata seara. Las-o sa stea si cu prietenii cu care a venit la petrecere, dar spune-i ca o vei invita la un alt dans, mai tarziu. Nicio femeie nu apreciaza un barbat care se tine dupa ea, desi abia a cunoscut-o.

5. Sarut-o la miezul noptii
Daca seara decurge bine, iar tu primesti semnale de la ea si crezi ca este cu adevarat interesata de tine, ia-ti inima in dinti si sarut-o la cumpana dintre ani.

6. Invit-o din nou la dans
Nu uita de a doua invitatie la dans! Acum ca ai trecut prin pasii de mai sus, este indicat sa o chemi pe ringul de dans din nou. Asa va sti si ea ca esti cu adevarat interesat. Cand simti ca este momentul, o poti ruga sa va retrageti intr-un loc intim, unde sa puteti continua discutia initiata la inceputul serii.

Daca totul decurge bine, inainte de a va desparti, ii poti cere numarul de telefon!

Sursa foto: Huffpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top