Connect with us

Revistateo.ro

Cum să îți găsești MAREA DRAGOSTE cu LEGEA ATRACȚIEI

Inedit

Cum să îți găsești MAREA DRAGOSTE cu LEGEA ATRACȚIEI

Iubirea nu vine sau pleacă, ci renaște, se naște sau se transformă. Pentru a găsi marea dragoste nu trebuie să mergi departe. Iubirea începe cu interiorul tău, iar pentru a-ți da seama de asta, folosește legea atracției.

Iată de ce e important să începi să te iubești ceva mai mult pe tine însăți, pentru a avea noroc în dragoste:
1. Nu te poate iubi cineva dacă nu te iubești în primul rând tu. Porneșe la drum cu un amor propriu suficien de puternic pentru a nu trăi deziluzii la primul impas.

2. Dacă stai să te gândești că nu ai pe cineva alături de tine și te nefericești constant cu aceste gânduri, nu vei găsi niciodată marea dragoste. Iubirea vine atunci când nu o cauți, pentru că aceasta se reflectă din interiorul tău, atunci când te iubești și te bucuri de viață.

3. Dacă ești îndrăgostită de ceea ce faci în fiecare zi, atragi energie pozitivă și șanse să îți întâlnești marea iubire.

4. Legea atracției spune că oamenii atrag în general ceea ce iubesc, la fel cum atrag și cele mai mari temeri („De ce ți-e frică, nu scapi!”).

5. Iubirea începe cu regulile pe care ți le impui ție însăți. Tu știi cel mai bine ce îți place la tine și nu ai vrea să vezi la partenerul tău.

6. Nu căuta iubirea la petreceri sau ieșiri în oraș. Nu vei găsi decât ceva temporar și acele momente de aventură pasională nu îți vor umple golul din suflet și amorul tău propriu poate fi afectat.

7. Implică-te în activități care să îți aducă iubirea de sine: du-te la sala de fitness, aleargă prin parc împreună cu un animal de companie, călătorește departe de fauna urbană, pictează, dansează, cântă. Toate aceste lucruri îți vor da energie să privești viața pozitiv și să te iubești mai mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top