Connect with us

Revistateo.ro

Machiaj

Cum sa iti faci luciu de buze acasa, din rujul tau preferat

Toate femeile iubesc buzele pline si sexy, iar barbatii se dau in vant dupa asemenea aparitii. Tocmai de aceea, este esential sa inveti sa iti faci luciu de buze acasa.

Din pacate, nu toate rujurile de pe piata reusesc sa te scoata din anonimat. Unele dintre ele sunt prea colorate, altete nu reusesc sa se mentina pentru mult timp pe buze.

Toate femeile s-au confruntat macar o singura data cu un ruj care s-a invechit, s-a intarit si care nu mai reuseasca sa isi faca treaba. In cazul in care este si rujul preferat, drama este si mai mare. Unele nuante sunt de neinlocuit.

O beauty blogger, pe nume Zohra, le scoate pe toate femeile din acest impas cu o solutie inedita. Aceasta te invata cum sa ai niste buze senzuale fara sa dai prea multi bani.

How to turn your lipstick into a liquid lipstick! I'm so excited about this DIY, I have sooo many lipsticks that I don't use and now I can put them to use! I mixed it with a liquid face primer from sephora. The syringe and empty tube I used was from eBay! 😊

A video posted by Z o h r a (@zobeautyy) on

Cum iti faci acasa luciu debuze. Ai nevoie de cateva ingrediente

Poti face din rujul tau preferat un luciu de buze, in numai cateva minute. Nu ai nevoie decat de rujul tau, de un primer pentru fata si de un recipient gol de gloss.

Citeste si: Tratament pentru puncte negre cu sare
Aproape 2 milioane de persoane s-au uitat cu sufletul la gura la modul in care Zohra face un gloss. In primul rand, se taie rujul. Mai apoi, trebuie sa il maruntesti bine si sa adaugi putin primer pentru fata. Se amesteca foarte bine ingredintele si se pun intr-o seringa. Din seringa, continutul se muta intr-un recipient gol de gloss. Poti sa il folosesti imediat pe buze, fara restrictie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top