Connect with us

Revistateo.ro

Cum să dai un nou start libidoului

Cuplu

Cum să dai un nou start libidoului

Studiile recente au demonstrat că activitatea fizică este responsabilă de creșterea libidoului, datorită pompării mai intense a sângelui în zonele genitale și nu numai. Yoga este o variantă ideală pentru toate femeile care vor să își schimbe stilul de viață și să își îmbunătățească performanțele sexuale. totodată, yoga te ajută să devii mai flexibilă și îți oferă agilitate, o combinație foarte dorită la o femeie.

CITEȘTE ȘI: CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE LUBRIFIANȚI

Cafeaua nu are doar misiunea de a te menține într-o stare energică, ci care și proprietăți afrodisiace. Cel puțin asta arată ultimele studii efectuate. Specialiștii recomandă consumul de cafea cu câteva ore înainte de actul sexual. Astfel îți vei îmbunătăți starea generală și vei stimula dorința. O altă variantă pentru a crește libidoul este consumul de sushi. Sushi, în special cel preparat cu somon, are un conținut bogat de antioxidanți și stimulează din plin libidoul. Verdețurile cu care acest fel de mâncare este preparat, precum algele, conțin o cantitate ridicată de vitamina B, care stimulează circulația sângelui.

Plictiseala face parte din natura umană și poate fi motivul pentru care libidoul tău este scăzut. Încearcă să schimbi câteva detalii minore, cum ar fi aspectul dormitorului tău. Faptul că împarți același pat și aceeași atmosferă în fiecare seară cu partenerul tău, poate strica nopțile romantice. Așadar de ce să nu faci o mică schimbare pentru a stimula energia și dorința în cuplu? Redecorează!

Preludiul este un subiect delicat, mai ales pentru majoritatea bărbațulor. Dacă ești de părere că acest aspect îți ruinează libidoul, încearcă să vorbești cu partenerul tău despre asta. Scânteile nu se aprind instant, cum nici tu nu poți fi pe culmile plăcerii în două minute. Explică-i că are nevoie de răbdare, iar tu ai nevoie de mai multă atenție din partea sa. Nu uita, comunicarea este cheia!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top