Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Cum reduci colesterolul și scazi în greutate în mod natural, cu un preparat făcut în casă

Din cauza stresului, a unei alimentații nesănătoase și a odihnei insuficiente, din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu probleme de sănătate. Creșterea colesterolului, dar și creșterea în greutate și oboseala sunt strâns legate de aceste probleme.

Medicii recomandă un stil de viață mai sănătos, o dietă echilibrată, dar și mai multe exerciții fizice. Din fericire, natura este de partea noastră și ne ajută să ne îmbunătățim starea. Dacă știm cum să amestecăm anumite ingrediente din bucătărie, acestea pot face adevărate minuni pentru starea de sănătate.

Acest remediu de mai jos este considerat a fi unul dintre cele mai eficiente și benefice pentru sănătate. Această băutură care include usturoi vă va ajuta să vă îmbunătățiți funcțiile organelor, dar și să curățați sângele și să stimulați sistemul imunitar, precum și inima și vasele de sânge.

Este un remediu natural eficient, care vă va stimula metabolismul și vă va ajuta să și să pierdeți în greutate pentru într-o perioadă scurtă de timp. Mai mult, detoxifică corpul și elimină deșeurile din organism.

Aveți nevoie doar de două ingrediente, la îndemâna tuturor: 12 căței de usturoi și 1/2 de litru de vin.

Cum se prepară remediul

În primul rând, se taie mărunt cei 12 căței de usturoi și se pun într-un borcan. Se toarnă vinul roșu peste ei, apoi se închide borcanul și se lasă într-un loc luminos timp de două săptămâni. După cele două săptămâni, se toarnă lichidul într-o sticlă și se depozitează în frigider. Se consumă în fiecare zi o lingură din acest preparat, dimineața, pe stomacul gol, timp de o lună. După aceea, se poate face pauză timp de șase luni și se poate relua din nou tratamentul.

Băutura pe bază de usturoi are proprietăți antiinflamatorii, antibiotice, antibacteriene și anticanceroase. Iată o listă a beneficiilor pe care le oferă băutura de usturoi:

– Tratarea afecțiunilor inflamatorii
– Îmbunătățește metabolismul
– Reglează nivelul colesterolului.

– Elimină excesul de sare din corp
– Detoxifiază corpul și elimină deșeurile din acesta.
– Curăță sângele.

– Crește nivelul de energie
– Arde grăsimile
– Îmbunătățește funcția inimii și a vaselor de sânge
– Crește stamina.

Citește și: Cum tratezi afecțiunile respiratorii și infecțiile cu oregano

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top