Connect with us

Revistateo.ro

Cum previi raceala de vara cu aceasta bautura tonica

Stiri

Cum previi raceala de vara cu aceasta bautura tonica

Raceala de vara apare de cele mai multe ori cand trecem de la caldura de afara, intr-o camera foarte racoroasa, in care functioneaza aerul conditionat. Totodata consumul de lichide reci si inghetata sau statul prea mult la piscina pot declansa o raceala de vara.

Simptomele racelii de vara sunt aceleasi ca ale oricarei raceli: nas infundat, dureri in gat, febra, tuse si frisoane. Sistemul imunitar este slabit si nu poate proteja organismul asa cum ar trebui. Este extrem de frustrant sa fii racit in mijlocul verii, cand temperaturile sunt ridicate si toata lumea se simte bine. De aceea este esential sa previi o astfel de problema de sanatate si sa iti pastrezi o imunitate puternica.

CITESTE SI: CIRESELE AU BENEFICII NEMAIPOMENITE

CITESTE SI: CUM SCAPI DE DUREREA DE CAP CU TREI INGREDIENTE BANALE

Poti face asta cu ajutorul acestie bauturi tonice. Este extrem de gustoasa si plina de nutrienti care vor avea grija de organismul tau si vor sustine sistemul imunitar. In plus, substantele pe care acest suc le contine sunt anticancerigene si te protejeaza si de efectele nocive ale radicalilor liberi.

Ingrediente:
– sucul de la o portocala
– un lingurita de ghimbir dat prin razatoare
– o lingura de miere de albine organica
– un varf de lingurita de turmeric

Se amesteca toate ingredientele intr-un blender si se bea un astfel de suc pe zi, timp de cel putin o saptamana. Ghimbirul curata organismul de toxine si stimuleaza circulatia sangelui, iar totodata ajuta corpul sa se protejeze de boli. Mierea de albine actioneaza ca un antibiotic natural si turmericul este un antioxidant extrem de puternic. Sucul de portocale este bogat in vitamina C, are un gust proaspat si te revigoreaza inca de la inceputul zilei. Bea acest suc la micul dejun sau ori de cate ori te simti obosit.

sursa foto: popsugar.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top