Connect with us

Revistateo.ro

Stiai ca este posibil sa ramai insarcinata chiar daca esti deja insarcinata? Specialistii explica de ce se intampla lucrul acesta.

Sanatate

Cum poti ramane insarcinata in timp ce esti insarcinata

Se pare ca femeile pot ramane insarcinate in timp ce sunt deja insarcinate. Specialistii explica de ce se intampla acest lucru si cat de frecvente sunt astfel de cazuri. De asemenea, ei spun ce se intampla cand se vor naste acesti bebelusi.

Afla cum poti ramane insarcinata daca esti deja insarcinata

Oamenii de stiinta spun ca acest fenomen se numeste „superfetatie”. Se pare ca unele femei pot sa conceapa un copil chiar daca sunt deja insarcinate. In timpul unei sarcini obisnuite, ovarele unei femei nu mai produc ovule. Insa, in cazul superfetatiei, lucrurile nu stau chiar asa. Si, desi pare imposibil, unele femei pot sa mai ramana insarcinate chiar daca sunt deja insarcinate.

Pentru a se intampla asta, ovarele unei femei trebuie sa mai produca ovule. Chiar si in timpul unei sarcini. De asemenea, spermatozoizii trebuie sa treaca prin cervixul inchis al femeii insarcinate. Dupa aceea, ovulul fecundat trebuie sa se ataseze de peretele uterin care este deja ocupat. Pare greu de crezut, insa se poate intampla si lucrul acesta. Este posibil ca o femeie sa conceapa un copil in timpul unei sarcini.

Desi nu au fost conceputi in acelasi timp, copiii se vor naste in aceeasi zi. Ceea ce inseamna ca unul dintre ei s-ar putea naste mult mai devreme decat ar trebui. Insa, astfel de cazuri sunt extrem de rare. Pana acum au fost inregistrate numai 11 cazuri de acest gen. Cel mai recent a fost in anul 2009 cand o femeie din Arkansas a avut o astfel de sarcina. A avut un baiat si o fata. Cei doi copii au fost conceputi la o distanta de doua saptamani unul fata de celalalt.

Asadar, este posibil ca o femeie sa conceapa un copil in timpul unei sarcini. Insa, astfel de cazuri sunt foarte rare, avand in vedere ca numai 11 au fost inregistrate pana in prezent in European Journal of Obstetrics and Gynecology

Read more: http://elitedaily.com/women/get-pregnant-already-pregnant/1807254/?utm_source=facebook&utm_campaign=fbpost&utm_medium=referral
Follow us on Instagram | Elite Daily on Facebook.

Articole pe aceeasi tema:

O mama a intrebat de ce a ramas fiica ei virgina insarcinata. Ce raspuns a primit de la un sexolog

A ramas insarcinata de 5 ori, iar dupa cativa ani a gasit un bilet care a marcat-o

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top