Connect with us

Revistateo.ro

Cum o alintă Prințul Harry pe Meghan Markle

Regalitate

Cum o alintă Prințul Harry pe Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle formează unul dintre cuplurile cu cei mai mulți admiratori. Cei doi s-au căsătorit pe data de 19 mai 2018. Înainte de marele eveniment, dar și după, au apărut numeroase informații legate de cuplul regal și nunta anului. Află cum o alintă Prințul Harry pe Meghan Markle.

Cum o alintă Prințul Harry pe soția lui, Meghan Markle

Așa cum se întâmplă în cadrul oricărui cuplu, și Meghan și Prințul Harry folosesc anumite alinturi. Chiar dacă în societate trebuie să respecte anumite reguli, asta nu înseamnă că cei doi nu folosesc anumite alinturi unul pentru celălalt.

Astfel, Prinul Harry o alintă pe soția lui ”Meg”. Însă nici fost actriță nu se lasă mai prejos. O persoană apropiată cuplului regal a dezvăluit cum îl alintă Meghan pe Prințul Harry. Îi spune soțului ei ”Haz”. Însă acest lucru se întâmplă numai în intimitate.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: La scurt timp după nuntă, Meghan Markle a surprins pe toată lumea. Ce a făcut ducesa?

Sâmbătă, pe 19 mai, a avut loc nunta reaglă. Evenimentul a fost așteptat cu nerăbdare de numeroase persoane din întreaga lume. Acum, fosta actriță Meghan Markle a devenit ducesă. Află ce răspuns incredibil i-a dat unui prieten care a întrebat-o dacă acum, având în vedere nou său statut, trebuie să se încline în fața ei.

Meghan Markle, răspunsul incredibil la întrebarea prietenului său
Daniel Martin este make-up artist, dar și prieten cu Meghan Markle. Bărbatul a spus că nu știe cum să se poarte cu Meghan, care acum a devenit ducesă.

A întrebat-o pe prietena lui dacă trebuie să se încline în fața ei. I-a spus că nu vrea să fie lipsit de respect, dar o știe de aproape zece ani. Atunci, ducesa a început să râdă și i-a spus că ea întotdeauna va fi Meg.

Daniel Martin a spus că se aștepta la o astfel de reacție din partea bunei sale prietene. De asemenea, a menționat că la următoarea întâlnire cu Meghan și soțul ei, prințul Harry, va avea grijă să respecte și protocolul.

De asemenea, bărbatul a mei spus pentru Daily Express că lucrează de mai mulți ani cu Meghan. Au devenit prieteni. La începutul lunii mai, cu puțin timp înainte de evenimentul anului, Daniel Martin a spus că a primit învitație la nunta regală. Dar a fost ținut secret rolul său de make-up artist.

De asemenea, a spus pentru sursa menționată anterior că el a fost cel care s-a ocupat de machiajul natural al lui Meghan Markle în ziua în care a avut loc marele eveniment. A mai declarat și că proba de machiaj a fost făcută prin telefon. Însă nu au fost probleme în privința machiajului deoarece ei doi se știu foarte bine.

Make-up artistul a mai adăugat și că machiajul a fost realizat cu puține produse cosmetice. Și asta deoarece a fost unul simplu, natural. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top