Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum iubeste cea mai senzuala si independenta zodie feminina

Este foarte curios felul in care isi alege partenerii aceasta zodie feminina si cat suflet pune in relatii.

CUM IUBESTE CEA MAI SENZUALA SI INDEPENDENTA ZODIE FEMININA:

„Independenta si masculina, femeia Varsator isi cauta iubirea in modul cel mai nonconformist si unic. Este extravaganta si comunicativa, prietenoasa, neconventionala si asumata.

Ea a invatat sa domine si sa fie determinata, stie sa se impuna si trebuie sa invete sa mai lase de la ea, sa aiba initiative, sa stie cand sa se sacrifice pentru ceilalti.

Idealista, umanista si uneori impersonala, uneori prea sensibila si alteori detasata complet, femeia Varsator isi aduce aportul de iubire in societate si la nivel umaist, iar pentru ea va oscila de la o extrema la alta intre a iubi sau nu, a se lasa iubita ori ba.

CITESTE SI: Cum iubeste cel mai sexy barbat din zodiac

CITESTE SI: BARBATI ZODIACULUI CARE SATISFAC ORICE FEMEIE

POATE TE INTERESEAZA SI: Ce se intampla cu corpul tau daca nu faci sex doua saptamani

In casa are nevoie de lux, stabilitate, confort si atitudine burgheza, in cuplu, o poti completa prin putere, pasiune si stralucire, pentru ca isi doreste sa fie mandra de tine sa sa fii un lider sau o persoana aparte si cu o influenta potrivita personalitatii ei.

Este rationala, imprevizibila si iubeste surprizele, situatiile bruste si in cautarea experientelor care sa o deosebeasca de ceilalti. Poate sa iti para uneori indiferenta sau prea independenta si rece.

Sexual are nevoie de idealism si jocuri mentale, de o igiena perfecta si de jocuri scolaresti. Fiind o fire care se bazeaza pe creativitate si o personalitate destul de tehnica, are nevoie de intimitate dar isi va construi povestea de dragoste dupa propria creativitate si propriul nonconformism.

Adesea te poate surprinde si zapaci cu iubire si daca vrei sa o pastrezi langa tine trebuie sa stii sa completezi cu inteligenta puzzle-ul vostru, la fel de ingenios si de deschis sa fii si tu”, scrie astrologul Maria Sarbu.

Sursa foto: Shutterstock

2 Comments

2 Comments

  1. Ileana Viorica Tomoiaga

    2016-04-05T01:13:05+03:00 at 2016-04-05T01:13:05+03:00

    corect ! confirm ca este adevarat sunt o femeie din zodia varsator 🙂

  2. elena

    2016-08-15T19:27:37+03:00 at 2016-08-15T19:27:37+03:00

    Adevarat! as ma adauga : daca minti o femeie varsator , aceasta nu va mai avea incredere niciodata in acea persoana si nici nu o va ierta… desii ea va afirma contrariul daca este o persoana care conteaza…. mai mult , nu incerca sa constrangi sau sa fortezi o varsatoare ! … se va zbate atat de tare sa scape incat va da cu tine de pamant. Dar, daca sti sa o iubesti , sa o alinti , sa o respecti si sa ai grija de sufletul ei iti va fi alaturi toata viata … vei fi iubit si rasfatat intrun mod unic…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top