Connect with us

Revistateo.ro

Zodii feminine in stare sa desparta cupluri

Astro-FUN

Zodii feminine in stare sa desparta cupluri

4 zodii feminine merg pana in panzele albe pentru iubirea lor. Acestea trec peste orice atunci cand iubesc si sentimentul le este impartasit. Se spune ca aceste zodii feminine se pot strecura cu usurinta in relatii.

4 zodii feminine capabile sa cucereasca barbati insurati

1. FEMEIA SCORPION

Femeia nascuta in zodia Scorpion are niste tehnici de seductie unice. Stie cum sa ii atraga pe barbati de partea lor si sa ii faca sa le iubeasca. Aceasta femeie este intotdeauna pregatita de o relatie noua si nu tine cont de altceva decat de propriile sale sentimente.

2. FEMEIA BALANTA

Femeia Balanta este recunoscuta pentru felul in care isi ademeneste partenerii. Punctul ei forte este privirea, iar vorbele pe care le spune au de obicei un dublu inteles. Femeia Balanta este greu de abordat, dar si greu de refuzat. Aceasta zodie uraste sa se bage in relatiile altora, insa daca acel barbat lasa de inteles ca nu are o problema cu relatia extraconjugala, Balanta se conformeaza.

3. FEMEIA VARSATOR

Femeia Varsator este excentrica. Extravagantele sale nu se limiteaza doar la stilul vestimentar si felul in care comunica. Aceasta zodie poate risca foarte mult cand vine vorba de iubire si este considerata amanta perfecta. Nu are nicio problema cu rolul de amanta, ba chiar se simte confortabil.

CITESTE SI: Zodii feminine experte in arta seductiei

4. FEMEIA GEMENI

Femeia Gemeni nu suporta sa fie inselata, insa nu este deranjata de rolul de amanta. Isi poate asuma destramarea unei relatii numai daca observa ca sentimentele pe care le are fata de barbatul tintit sunt reciproce. Femeia Gemeni este o excelenta comunicatoare si poate vraji orice barbat.

Farmecele sale sunt irezistibile, fapt pentru care multe femei o invidiaza. Stie sa faca, de asemenea, diferenta intre o relatie serioasa si o aventura, chiar daca prefera relatiile de lunga durata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top