Connect with us

Revistateo.ro

scoala

Stiri

Cum iti pregatesti portofelul pentru prima zi de scoala? Uite cat costa ghiozdanele, stilourile si caietele pentru scoala!

Cei mici se pregatesc pentru scoala? Afla cat costa rechizitele si ce poti cumpara, astfel incat sa nu faci gaura in buget.

Parintii sarguinciosi cumpara deja „echipamentul” pentru noul an scolar, care incepe pe 14 septembrie. Cat de mult cheltuiesti si in acest an? Ei bine, oferta este vasta, asa ca poti cumpara rechizite dupa cum te tine buzunarul.

Cumpara ghiozdanul perfect!

Cand alegi ghiozdanul, fii atent sa fie suficient de incapator si sa aiba bretele groase, care sa sustina greutatea rechizitelor si sa nu raneasca umerii micutilor tai. In plus, trebuie sa te asiguri ca este cel potrivit pentru copilul tau. Asa, el nu se va plictisi de el si il va ingriji mult mai atent. Daca ai o fetita, ar bucura-o nespus un . Acesta are bretele ergonomice reglabile, este confectionat din poliester si are capacitatea de 23.5 litri, asadar va fi confortabil pentru copilul tau.

DA CLICK PE IMAGINE CA SA VEZI MAI MULTE DETALII DESPRE GHIOZDANUL VIOLETTA

Pe baiatul tau ai putea sa il surprinzi cu un . Va aprecia faptul ca este incapator si are doua compartimente, 1 buzunar inchis cu fermoar si doua buzunare tip plasa. Nu va simti greutatea in spate datorita bretelelor groase, buretate.

VEZI AICI DIMENSIUNILE SI ALTE DETALII DESPRE GHIOZDAN

Ce caiete cumperi?

Cand vine vorba despre caiete, trebuie sa tii cont ca e bine sa aiba coperti cat mai diferite. Vestea buna este ca ai de unde alege! cu preturi care pornesc de la 3 lei.

In ceea ce priveste stilourile, fii extrem de atent la ceea ce se cere la scoala, caci penita pe care o va folosi cel mic este foarte importanta pentru cat de frumos va scrie o gama variata de instrumente de scris!

Tu ce zici? Cat cheltuim pentru prima zi de scoala?

Sursa foto: media.jrn.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top