Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum iti influenteaza punctele cardinale STAREA EMOTIONALA

Orientalii se ghideaza in fiecare moment dupa energiile cosmice, iar punctele cardinale pot fi determinante pentru starea emotionala a fiecaruia. Vezi cum te afecteaza Nordul, Estul, Vestul sau Sudul.

Daca patul din camera ta este asezat inspre nord si toate activitatile de peste zi au loc in nordul localitatii tale, acest lucru iti va afecta starea emotionala destul de puternic, punand accent pe latura ta materiala.

Partea de Nord este asociata cu tot ce inseamna munca, hartogaraie, birocratie etc. Daca dormi cu capul spre nord este foarte probabil sa ai probleme financiare pentru care cauti solutii de ceva timp incoace.

Partea de Vest are legatura cu prietenia, relatiile sociale, integrarea in diferite cercuri si familia. Persoanele care isi pun cele mai importante obiecte din punct de vedere sentimental in vestul camerei sunt persoane care au nevoie de hrana spirituala mai mult decat orice. Se pot deschide noi oportunitati, se pot cladi noi relatii de prietenie, dar nu toate vor fi bogate din punct de vedere spiritual.

Toata lumea are nevoie de putin Sud ca sa nu piarda Nordul din perimetrul vizual, adica de culoare si armonie, de carnaval, de pasiune si viata traita la maxim, intr-o expresie! Punctul cardinal sudic isi pune amprenta asupra aspiratiilor, vietii sociale, asupra vietii amoroase.

O simpla calatorie spre sud iti deschide toata disponibilitatea spre a face lucruri cat mai creative. Nu iti place plafonarea si cauti mereu o portita de iesire din cotidian.

Partea de Est reprezinta echilibrul interior al fiecaruia, armonia in familie si buna intelegere cu prietenii si colegii de la locul de munca. Conform regulilor Feng Shui, daca pui obiecte importante in partea estica a camerei tale, vei alunga starea de oboseala si autosuficienta care nu iti permite sa evoluezi.

CITESTE SI: Astrologia vedica, PREVIZIUNI pentru TOAMNA 2015: 4 zodii TREBUIE sa ia DECIZII CRUCIALE!

CITESTE SI: PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

Calatoriile spre Est te responsabilizeaza in fata umanitatii si iti deschid chakrele, la propriu. Estul semnifica de cele mai multe ori spiritualitatea si rigoarea, combinate perfect.

Pe scurt, nordul iti afecteaza starea emotionala in problemele financiare, estul iti activeaza credinta si spiritualitatea, vestul are grija de prietenii si familia ta iar sudul este punctul cardinal asociat cu viata traita fara inhibitii.

Sursa foto: bikoo.jp

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top