Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum iti imbunatatesti STAREA EMOTIONALA, in functie de zodie

Fiecare persoana are propriile sale metode de a se inveseli. Descopera cum iti poti imbunatati starea emotionala, in functie de zodia in care te-ai nascut.

Cum iti imbunatatesti starea emotionala, in functie de zodie:

BERBEC: FA-TI PRIETENI NOI

Cu cat esti inconjurat de oameni cat mai diversi cu atata vei avea noi stimuli ce te vor ‘readuce la viata’. Nu poti trai invartindu-te mereu in acelasi cerc. Tot timpul ai nevoie de lucruri noi pentru a te simti bine.

TAUR: CITESTE

Lectura iti deschide noi orizonturi si reprezinta principala ta sursa de inspiratie. Devii mai creativ si astfel esti extrem de fericit.

CITESTE SI: PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

GEMENI: DANSEAZA

Singurul mod in care poti iesi din depresie este prin muzica si voie buna. Nu trebuie sa iei ore de dans, pur si simplu misca-te asa cum simti.

RAC: INCEARCA JOCURI NOI

Ai nevoie sa iti stimulezi creierul si asta se face prin jocuri de strategie. Alege un prieten cu care sa te distrezi pe cinste si sa inveti lucruri noi prin jocuri de memorie.

LEU: IESI IN NATURA

Legatura cu natura nu trebuie intrerupta niciodata. Mirosul brazilor sau sunetul cascadei te face sa te simti viu in orice moment.

FECIOARA: CANTA

Prin muzica te eliberezi de stres si exploatezi latura ta creativa. Nu conteaza daca nu ai voce, important este sa traiesti fiecare moment al vietii la intensitate.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top