Connect with us

Revistateo.ro

Stiai ca iti poti distruge relatia de cuplu in fiecare zi? chiar daca nu ai aceasta intentie, poti face anumite lucruri ce au un impact negativ.

Cuplu

Cum iti distrugi relatia de cuplu in fiecare zi, fara sa stii

Sunt unele lucruri pe care oamenii le pot face in fiecare zi si, care, distrug relatia de cuplu putin cate putin. Chiar daca nu ti se pare ca faci ceva gresit, totusi, acele obiceiuri zilnice au un imact negativ asupra relatiei tale.

Iata ce lucruri iti pot distruge relatia de cuplu

1. Vrei sa stea numai cu tine. Daca ii spui constant ca vrei sa petreaca timp numai cu tine si, eventual, cu prietenii tai, lucrul acesta poate avea un impact negativ asupra relatiei. Este bine sa petreceti timp impreuna. Insa, uneori, asa cum tu iti doresti sa fii cu prietenii tai, si partenerul de cuplu vrea uneori acelasi lucru.

2. Iti critici partenerul de cuplu. Criticile au rolul lor. Te ajuta sa intelegi ce faci gresit, ce ai putea schimba. Insa, daca ai tendinta de a-ti critica mereu partenerul de cuplu, la un moment dat vor aparea probleme. Certurile vor fi un rezultat al acestui obicei.

3. Nu ii acorzi atentie. Poate, uneori, iti vorbeste. Poate incearca sa iti transmita anumite lucruri importante. Insa, desi auzi ce zice, nu asculti. Si, astfel, pot sa apara problemele in cuplu. Asta deoarece counicarea este foarte importanta si te ajuta sa ai o relatie sanatoasa.

4. Nu ii spui ce asteptari ai. In schimb, ai vrea sa stie. Se pare ca situatia aceasta apare cel mai des in cazul cuplurilor care sunt de mai mult timp impreuna. Iar partenerii nu isi mai spun unul altuia ce asteptari are fiecare de la celalalt.

5. Te porti urat in public. Chiar daca, poate, incerci numai sa faci o gluma, sau incerci sa iti tachinezi partenerul de cuplu, daca faci asta in prezenta mai multor persoane, atunci nu va fi in regula. Vei crea o situatie stanjenitoare pentru partenerul tau. Va simti, poate, ca incerci sa ii demonstrezi superioritatea ta.

Articole pe aceeasi tema:

4 tipuri de barbati care te fac sa suferi

Semne ca ai sotul ideal

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top