Connect with us

Revistateo.ro

Cum iti afecteaza prima dragoste viitoarele relatii

Cuplu

Cum iti afecteaza prima dragoste viitoarele relatii

Prima dragoste nu se uita niciodata, iar asta o stim cu totii. Insa, in ce masura prima noastra relatie ne afecteaza in viitorul nostru amoros? Iata cateva lucruri extrem de interesante.

Prima noapte de amor, primii fiori ai iubirii, primii fluturasi in stomac sunt importanti pentru orice femeie. Acele momente in care saruti prima oara sau faci dragoste pentru intaia data nu se sterg din memorie, ba chiar pun temelia viitorului amoros sustin expertii, conform site-ului imujer.com.

Un studiu realizat de cercetatorii americani arata ca experientele sexuale timpurii influenteaza in mod negativ relatiile interpersonale. Prima iubire si implicit prima partida de sex isi pune amprenta asupra sufletului unei femei intr-o asemenea maniera incat viitoarele relatii sunt puse gresit sub lupa.

Cum iti afecteaza prima dragoste tot restul vietii

1. Ii compari mereu pe iubitii tai cu primul barbat din viata ta, fara sa vrei

Pot trece si cativa ani de zile de la prima dragoste in care sa compari, in continuare, partenerii tai cu primul barbat din viata ta. Este normal pentru ca, asa cum sustin psihologii, primele experienta de orice natura devin repere in viata fiecaruia: prima zi de gimnaziu, prima zi de liceu, prima zi la locul de munca etc. Acest lucru e valabil si in dragoste.

2. Partea buna: relatiile viitoare pot fi mai consolidate

In functie de experienta primei relatii, urmatoarele pot fi mai serioase. In majoritatea cazurilor, atunci cand o femeie traieste o dezamagire profunda este mult mai atenta la viitorii parteneri si va sti mai bine ce vrea de la viata si de la o relatie.

3. Experienta primei nopti de amor poate largi orizonturile sau le poate inchide definitiv

Prima partida sexuala poate aduce multa inovare in viata sexuala a unei femei. Aceasta va dori sa nu repete greselile trecutului si se va cunoaste tot mai bine din punct de vedere sexual.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top