Connect with us

Revistateo.ro

Cum il faci sa nu te insele in 30 de minute

Cuplu

Cum il faci sa nu te insele in 30 de minute

Autorul cartii „Adevarul despre infidelitate: De ce calca stramb barbatii si cum poti prevebi asta”, scriitorul Gary Neuman, iti spune cum il faci sa nu te insele in 30 de minute.

Neuman a realizat un studiu timp de doi ani la care au participat peste 100 de barbati. Rezultatele cercetarii sunt extrem de interesante, de mare ajutor pentru femeile care vor sa isi tina barbatii aproape.

Ce i-a stupefiat pe cercetatorii condusi de Neuman in realizarea studiului este o cifra: 8%. Doar 8% dintre barbatii care au raspuns chestionarelor au declarat ca au inselat pentru ca nu erau satisfacuti sexual, ceea ce schimba complet paradigmele cu privire la infidelitate.

In jur de 48% dintre barbati au spus ca au calcat pe bec pentru ca nu a existat o conexiune emotionala cu partenera, conform mgaryneuman.wordpress.com.

Cum il faci sa nu te insele in 30 de minute

1. Spune-i ca il iubesti, dar nu fi siropoasa

Cu toate ca par destul de siguri pe ceea ce spun si fac, barbatii nu au suficient de multa incredere in ei intr-o relatie. Spune-i mai des ca il iubesti, dar fa-o in felul tau, cat mai natural posibil.

2. Gateste-i ceva delicios sau ofera-i un cadou

Vrea sa fie bagat in seama, simte nevoia sa fie mangaiat, sa ii arati prin mici gesturi ca nu iti este indiferent. La fel ca si tine, partenerul tau sigur adora dulciurile, asa ca un mic rasfat culinar poate salva relatia aflata in impas.

CITESTE SI: Ce tipuri de femei prefera cu adevarat barbatii

3. Spune-i ce te deranjeaza

Barbatii sunt mai comunicativi decat femeile in situatii de criza. Ceea ce nu suporta deloc este sa traiasca langa femei care nu sunt sincere, care se stramba din orice fara sa spuna ce le doare cu adevarat. Asadar, comunica mai mult cu el, ofera-i toata increderea ta si arata-i ca iti doresti intelegere, ca nu ai intentii rele in ce-l priveste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top