Connect with us

Revistateo.ro

Cum folosesti glicerina pentru ten. Stiai aceste lucruri?

Stiri

Cum folosesti glicerina pentru ten. Stiai aceste lucruri?

Glicerina este un ingredient extrem de ultil in multe tratamente de infrumusetare. Iata ce trebuie sa stii!

Glicerina este un foarte bun agent hidratant. De aceea o vei gasi pe lista cu ingrediente a multor produse cosmetice. Ea poate fi utilizata si ca atare, daca o amesteci cu putina apa de trandafiri. Se potriveste oricarui tip de piele, insa face minuni pentru persoanele cu pielea uscata si deshidratata. Actioneaza si ca un tratament vindecator pentru cei care sufera de acnee si cicatrici.

CITESTE SI: DE CE SA TE SPELI PE CAP CU APA DE TRANDAFIRI

Bucura-te de o masca hranitoare cu glicerina daca ai tenul obosit. Vei arata superb si pielea ta va fi hranita intens. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci glicerina, apa de trandafiri si lamaie. Aplica amestecul pe toata fata, gat si decolteu si lasa-l sa actioneze aproximativ 15-20 de minute. Spala-te cu apa calduta si usuca-te cu un prosop curat din bumbac. Aplica la final o crema hidratanta, pentru a mentine umezeala in straturile pielii.

Glicerina este utilizata deseori si la curatarea tenului. Aceasta are proprietatea de a indeparta impuritatile si de a patrunde in profumzimea stratului de piele. Amesteca o lingura de glicerina cu putin suc de lamaie si zahar brun si maseaza-te usor, cu miscari delicate, timp de 5 minute. Clateste-te si aplica o crema hidratanta potrivita tipului tau de ten.

Iti doresti ca machiajul tau sa reziste pe tot parcursul intregii zile? Trebuie doar sa amesteci o lingura de glicerina cu 100 de ml de apa de trandafiri. Pune amestecul intr-un recipient cu pulverizator si fixeaza-ti machiajul cu acest produs ori de cate ori simti nevoia.

Sursa foto: livestrong.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top