Connect with us

Revistateo.ro

Cum desfunzi chiuveta cu doua ingrediente banale

Stil de viata

Cum desfunzi chiuveta cu doua ingrediente banale

Iti spunem cum desfunzi chiuveta cu ajutorul unor ingrediente banale. In mod cert le ai si tu prin casa, asa ca pune-te acum pe treaba daca nu ii dai de cap problemei.

Orice gospodina se confrunta cu aceasta problema spinoasa. Desfundatul chiuvetei devine un calvar, mai ales atunci cand timpul ramas la dispozitie pentru o serie de treburi prin casa e inexistent. Vezi trucul magic prin care poti scapa de acest chin cu doua ingrediente pe care sigur le ai in bucatarie, in videoclipul de mai jos.

De ce se infunda chiuveta

In primul rand, chiuveta se infunda  de la resturile alimentare sau cele menajere. Timpul pe care il irosesti curatand-o se poate reduce cu metoda prezentata mai jos. Cel mai rapid si eficient mod pentru a desfunda chiuveta se bazeaza pe ingrediente spectaculoase, pe care le ai in dulapiorul din bucatarie: bicarbonatul de sodiu si otetul de mere.

Ai nevoie de:

1. o jumatate de ceasca de bicarbonat de sodiu

2. o jumatate de ceasca de otet.

3. Apa fiarta.

Cum procedezi?

Toarna prima jumatate de ceasca de bicarbonat de sodiu in chiuveta, in zona infundata. Asteapta 2 minute. Adauga apoi otetul de mere. Ai grija ca ingredientele sa patrunda in zona de scurgere pentru ca atat chiuveta cat si teava sa se curete bine de tot. Vezi mai jos cum se procedeaza:

CITESTE SI: 7 moduri corecte de a curăța electrocasnicele

CITESTE SI: 5 tipsuri pentru o baie mai curată

Alte metode prin care iti poti desfunda chiuveta:

1. Toarna apa fiarta pe teava de scurgere, pentru a evita infundarea chiuvetei pe viitor. Fa asta o data pe saptamana.

2. Foloseste sarea de bucatarie pentru a elimina resturile din teava de scurgere. Ai nevoie de 2 litri de apa clocotita si 5 linguri de sare.

CITESTE SI: Top 5 trucuri-SOC de la bunica pentru a spala diverse obiecte din bucatarie

3. O alta metoda ceva mai curioasa implica vodka in combinatie cu otetul de mere. Vodka va curata bine teava de scurgere si o va steriliza in fata bacteriilor, la fel si chiuveta.

Sursa foto: tradewindsimports.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top